Σε ηλικία μόλις 31 ετών έχασε την ζωή του ο γνωστός ηθοποιός Πάνος Νάτσης, ο οποίος έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος το βράδυ της Παρασκευή 28 Ιανουαρίου.

Ο Πάνος Νάτσης πρωταγωνιστούσε το τελευταίο χρονικό διάστημα στη θεατρική παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του» στο Θέατρο Ήβη αλλά και στην κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Σέρρες». Η τελευταία του τηλεοπτική επιτυχιά ήταν στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» ενώ άφησε πίσω του μια οικογένεια που τον λατρεύει και μια σύντροφο.

Σύμφωνα με πληφορίες του αστυνομικού συντάκτη του Newsomb.gr, ο οδηγός του άλλου οχήματος σταμάτησε αμέσως και προσπάθησε να βοηθήσει τον τραυματισμένο ηθοποιό. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Τροχαίας οι οποίοι συνέλαβαν τον οδηγό του φορτηγού για ανθρωποκτονία από αμέλεια, όπως προβλέπει ο νόμος σε αυτές τις περιπτώσεις ανεξάρτητα με το ποιος έχει την υπαιτιότητα για το δυστύχημα.

Ο νεαρός ηθοποιός κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Κεραμικού στην οποία υπάρχει πινακίδα του «STOΡ» που υποχρεώνει τους οδηγούς να παραχωρήσουν προτεραιότητα.

Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει πως είδε τον Πανό Νάτση να πατά φρένο όμως λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος έχασε τον έλεγχο πέφτοντας στην άσφαλτο με ταχύτητα, βγαίνοντας χωρίς κανέναν έλεγχο επί της Δεληγεώργη την στιγμή που περνούσε το φορτηγό

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ