Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κοζάρη, αφού η σύζυγος του τραγουδιστή έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί χθες, Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου.

Δείτε επίσης: Πάνος Μουζουράκης: Αποκάλυψε τον ευφάνταστο τρόπο που έκανε την πρόταση γάμου στη Μαριλού Κοζάρη

Ο γνωστός τραγουδιστής, το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε κανονικά στο θέατρο Άλσος για τις ανάγκες της παράστασης “Τι φάση πάλι ρε”. Εκεί τον εντόπισε η κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και ο δημοσιογράφος Σαράντης Μαριεττής με τον τραγουδιστή να μη διστάζει να μιλήσει για την διαδικασία του τοκετού και τα πρωτόγνωρα συναισθήματά του.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ… Ήμουν μέσα στον τοκετό και έχω να σας πω ότι είναι από εκείνες τις εμπειρίες που σου αλλάζουν τη ζωή. Δε θα ξαναδώ ποτέ γυναίκα που έχει γεννήσει με τα ίδια μάτια. Θα τις κοιτάω με διαφορετικό τρόπο και απέραντο σεβασμό. Σου δημιουργούνται κάποια πράγματα που σου αλλάζουν τη ζωή και ξαφνικά τα βλέπεις όλα διαφορετικά και εμένα μου έσκασε μια τέτοια επιφοίτηση.

Αυτό που σκέφτηκα είναι, αν άραγε τα παιδιά που γεννιούνται με το σωστό τρόπο. Μαγνητοσκόπησα τη γέννα… Δόξα τω Θεώ είναι όλα καλά. Νιώθω χαρά… Οικογένεια, ανήκω… Δε το έχω συνειδητοποιήσει, εμείς οι άντρες τα συνειδητοποιούμε πιο αργά, και οι περίεργοι ακόμα πιο αργά…Έχουμε σκεφτεί το όνομα» δήλωσε ο Πάνος Μουζουράκης.

Δείτε τις δηλώσεις του τραγουδιστή:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ