Το Σαββατοκύριακο είναι συχνά αφιερωμένο στην οικογένεια, αφού οι δύο αυτές τελευταίες ημέρες της εβδομάδας είναι η ευκαιρία για πολλές μαμάδες, ώστε να περάσουν ευχάριστο χρόνο με τα παιδάκια τους, να παίξουν, να ξεκουραστούν και να «γεμίσουν» μπαταρίες για την εβδομάδα που θα ακολουθήσει.

Με τα social media να έχουν πια σημαντική θέση στις ζωές μας, οι αναρτήσεις που είδαμε το ΣΚ που μας πέρασε με χαμογελαστές φατσούλες μαμάδων μαζί με τα παιδιά τους ήταν αρκετές και ανάμεσα σε αυτές που ξεχωρίσαμε ήταν τα posts από γνωστές αγαπημένες Κύπριες.

Η Στέφανη Σόλωνος, την Κυριακή 14 Απριλίου, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες μαζί με τη μικρή Σελήνα. Μαμά και κόρη πέρασαν μια ευχάριστη ημέρα κοντά στη φύση με παιχνίδι και χαμόγελο.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες μαζί με την Αριάδνη και τον Νικόλα, όπου απολάμβαναν μια δροσερή ημέρα στη πισίνα. Η οικογένεια, έβαλε μαγιό «και μπήκε για τα καλά σε καλοκαιρινό mood.

Η Τάνια Γεραλή, δημοσίευσε ένα αγαπησιάρικο Instagram Reel. Αγκαλιά με τον γιο της, Emiliano, έκαναν νάζια στον φακό και μας έδειξε πόσο πολύ απολαμβάνει τις απλές καθημερινές στιγμές μαζί του.

Η Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο Instagram, φωτογραφίες από την εξόρμηση της με τη μικρή Ζακελίνα. Μαμά και κόρη φαίνεται να πέρασαν ένα όμορφο ΣΚ με βόλτες και παιχνίδια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ