Λίγες ημέρες αφού συνέβη η τραγωδία με την σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, ο Αμβρόσιος πραγματοποίησε μερικές δηλώσεις οι οποίες προκάλεσαν μεγάλο “σάλο”, καθώς απέδωσε το δυστύχημα σε τιμωρία από τον Θεό εξαιτίας του καρναβαλιού.

Λίγες μέρες μετά, η κάμερα του Super Κατερίνα από το κανάλι του ALPHA, εντόπισε τον Κωστή Σαββιδάκη και τον Πέτρο Ξεκούκη, οι οποίοι θέλησαν να τοποθετηθούν πάνω στο θέμα, υποστηρίζοντας πως τέτοιου είδους δηλώσεις είναι απαράδεκτες.

«Έχω ξαναπεί ότι οι άδειοι τενεκέδες κάνουν πολύ θόρυβο, οπότε κάποια στιγμή πρέπει να τους μαζέψουν. Ο Θεός δεν είναι τιμωρός. Ας ασχοληθούν με τα της εκκλησίας αυτοί οι άνθρωποι που βγαίνουν και λένε ότι χαζομάρα τους κατέβει στο κεφάλι και ας αφήσουν τον κόσμο να κάνει τη δουλειά του», ανέφερε ο Κωστής Σαββιδάκης.

Ενώ ο Πέτρος Ξεκούκης από τη δική του πλευρά είπε, «Διαφωνώ με τον Αμβρόσιο. Ο Θεός δεν είναι τιμωρός. Ο Θεός είναι παιδαγωγός. Επιτρέπει κάποια πράγματα να γίνουν γιατί εμείς απομακρυνθήκαμε από τον Θεό. Εκείνος, είναι εκεί και περιμένει. Διαφωνώ απόλυτα με τον Αμβρόσιο αλλά ο καθένας έχει τις απόψεις του… Ας κοιτάξει ο καθένας τι κάνει για τον εαυτό του. Μην κρίνεις για να μην κριθείς έχει πει ο Θεός».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ