Λίγες ημέρες μετά την περιπέτεια με την υγεία του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να κάνει τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή «Super Κατερίνα», με αφορμή τις προκλητικές δηλώσεις του Αμβρόσιου για την τραγωδία στα Τέμπη.

Ο γνωστός παρουσιαστής και μουσικοσυνθέτης ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής κατά του πρώην μητροπολίτη Αμβρόσιου.

«Αυτός ο θεομπαίχτης, ο σκοταδιστής, το μαύρο σκυλί του πολέμου, που δε σεβάστηκε τη συλλογική μας θλίψη, το ότι χάθηκαν τα παιδάκια. Δε σεβάστηκε τον πόνο των οικογενειών, τον πραγματικό πόνο ενός λαού και βγαίνει και δίνει τις δικές του ανεκδιήγητες ερμηνείες;», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Όλο αυτό που έχει συμβεί είναι μία στροφή στην Ιστορία. Στα 70 μου αυτό το έζησα πολύ λίγες φορές στη ζωή μου. Επειδή η κοινωνία ακολουθεί την πεπατημένη και συσσωρεύονται κάποιες ποσοτικές αλλαγές που φέρνουν την ποιοτική αλλαγή. Είναι κουκιά μετρημένα, είναι τα παιδιά που δε γύρισαν σπίτι, είναι ο συλλογικός πόνος. Δεν είναι δυνατόν εγώ να βγαίνω μετά από 7 μέρες στην εντατική και να ζω αυτό το δράμα, που είναι χειρότερο από το προσωπικό μου!», σχολίασε οργισμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε το ξέσπασμα του Ανδρέα Μικρούτσικου:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ