Βασιλικός θαυμαστής εντόπισε μια νέα επίσημη για πολλούς φωτογραφία όπου ο βασιλιάς Κάρολος και της Καμίλα, την πρώτη του ζευγαριού από τότε που ανέλαβαν τους νέους τους ρόλους μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

Κοινοποιήθηκε λοιπόν ένα στιγμιότυπο από τη συνάντηση του βασιλιά Καρόλου με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντιμίρ Ζελένσκι, το οποίο φαινόταν να δείχνει μια φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους τοποθετημένη σε ένα τραπέζι στο βάθος.

Η φωτογραφία έδειχνε τον Κάρολο με μαύρο κοστούμι και την Καμίλα με μπλε φόρεμα και φαινόταν ότι τραβήχτηκε την ίδια μέρα με το κρατικό συμπόσιο τον Νοέμβριο.

Ο Ζελένσκι πραγματοποίησε μια επίσκεψη στο Ηνωμένο Βασίλειο νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, όπου συναντήθηκε με τον βασιλιά καθώς και με τον πρωθυπουργό Rishi Sunak.

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα επεκτείνει την υποστήριξή του στην Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένης της εκπαίδευσης πιλότων για τη λειτουργία μαχητικών αεροσκαφών προτύπων του ΝΑΤΟ καθώς και πεζοναυτών ως μέρος της δέσμευσης της Βρετανίας να «σταθεί ώμο με ώμο με την Ουκρανία για τα επόμενα χρόνια».

βασιλιάς κάρολος
Ο βασιλιάς Κάρολος με τον Ζελένσκι

Πέρυσι, ο Πρόεδρος εξέδωσε ένα ειλικρινές ευχαριστήριο μήνυμα στον νυν Πρίγκιπα και Πριγκίπισσα της Ουαλίας, ευχαριστώντας τους προσωπικά για την υποστήριξή τους εν μέσω της εισβολής της Ρωσίας.

Το νέο έμβλημα της στέψης του Καρόλου αποκαλύφθηκε, από την άλλη, και θα εμφανίζεται σε όλα τα ιστορικά γεγονότα του Μαΐου, συμπεριλαμβανομένων των πάρτι στο δρόμο, των κοινοτικών συγκεντρώσεων.

Το σχέδιο περιλαμβάνει το τριαντάφυλλο της Αγγλίας, το γαϊδουράγκαθο της Σκωτίας, τον ασφόδελο της Ουαλίας και το τριφύλλι της Βόρειας Ιρλανδίας, αποτίοντας φόρο τιμής στην αγάπη του βασιλιά για τον φυσικό κόσμο.

Μαζί, τα λουλούδια δημιουργούν το σχήμα του Στέμματος του Αγίου Εδουάρδου, με το οποίο θα στεφθεί ο βασιλιάς Κάρολος τον Μάιο.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ