Μετά από διακοπή λίγων ημερών, λόγω του ενημερωτικού μαραθωνίου του MEGA για την τραγωδία στα Τέμπη, η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στον αέρα του Μεγάλου Καναλιού.

Φυσικά η διάσημη παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο πολύνεκρο δυστύχημα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο. “Καλησπέρα σας! Επιστρέψαμε και εμείς στη θέση μας. Δεν ήμασταν εδώ γιατί πρώτο λόγο είχε η Ενημέρωση. Η Ενημέρωση που θέλαμε να ακούσουμε και να έχουμε όλοι οι πολίτες αυτής της χώρας” είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη ενώ συμπλήρωσε: “Μπορεί το τριήμερο πένθος να πέρασε την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά το πένθος όλων των Ελλήνων συνεχίζεται. Φυσικά όσο πονούν εκείνοι που έχασαν δικούς τους ανθρώπους, δε συγκρίνεται με τον πόνο που νιώθει ο κάθε ένας από εμάς. Ο κάθε άνθρωπος που δεν μπορεί να πιστέψει ακόμα πως αυτό που ακούμε και μαθαίνουμε είναι πραγματικότητα και όχι μια ταινία”.

Αμέσως μετά η Ελένη Μενεγάκη υποδέχθηκε στο πλευρό της τον Κώστα Τσουρό, που βρέθηκε ως προσκεκλημένος στην παρέα της εκπομπής “Ελένη” ώστε να βοηθήσει με τη δημοσιογραφική του ματιά στην κουβέντα που θα ακολουθούσε γύρω από την επικαιρότητα.

Δες απόσπασμα

Πηγή: yupiii.gt

Δες το απόσπασμα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ