Ο Τριαντάφυλλος μίλησε στις κάμερες κι αποκάλυψε την συνεργασία που έκλεισε σε νυχτερινό κέντρο, μετά την πολυσυζητημένη συμμετοχή του στο Survivor.

«Τα έχουμε βρει σε όλα με τον κύριο Γιάννη Τσακουμάκο και θα είμαι στο Κέντρο Αθηνών ή στο Estate και δεν ξέρω με ποιον μαζί. Είμαι σε στούντιο για να ακούσω τραγούδια και θα είναι μεγάλη έκπληξη με αυτόν που θα κάνω το τραγούδι. Είμαι χαρούμενος γιατί με τον κύριο Τσακουμάκο ταιριάζουμε σε πολλά. Αν είναι ο Γιώργος Λιβάνης στο Κέντρο Αθηνών και θα έρχεται εκεί κι η Μαριαλένα με τον Σάκη. Δεν έχω μιλήσει μαζί του.

Θα πούμε και κάτι με τους Alcatrash τώρα στα MAD, το Σπάω τα ρολόγια με καινούριους ήχους. Δεν έχω καβαλήσει κανένα καλάμι και δεν ήρθα να το παίξω με το ποιοι καλλιτέχνες θα είναι μαζί μου. Δεν έχω συζητήσει κάτι τηλεοπτικό.»

Παντως όσο έχει να κάνει με το δισκοφραφικό του μέλλον, τρεις συνθέτες, συγκεκριμένα ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Φοίβος και ο Γιώργος Θεοφάνους, έχουν κάνει τη δική τους πρόταση για να αναλάβουν τον επόμενο δίσκο που θα βγάλει ο Τριαντάφυλλος, όπως σχολιάστηκε στο “Πρωινό” με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο Κύπριος συνθέτης πάντως ακύρωσε το ρεπορτάζ όσο αφορά τον ίδιο τονίζοντας,

«Δεν έχω κάτι με τον Τριαντάφυλλο, ίσα-ίσα συνεργαστήκαμε εξαιρετικά στο Just. Ποιος λέει αυτές τις ασυναρτησίες; θα ‘θελα να μάθω.

ΓΙΝΕΤΑΙ μία εκπομπή να ανεβάζει αυτά τα πράγματα χωρίς καν να επιβεβαιώνει; Έχω χειρουργείο αυτές τις μέρες ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ