Ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ αμερικανός ηθοποιός Τομ Χανκς, ο οποίος θεωρείται πλέον Έλληνας πολίτης, ανακοίνωσε τα ξημερώματα ότι ο ίδιος και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις , οι οποίες κατέδειξαν ότι έχουν προσβληθεί και οι δυο από τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Για να είμαστε σωστοί, πράγμα που είναι απαραίτητο στον κόσμο σήμερα, υποβληθήκαμε σε εξετάσεις για μόλυνση από τον κορωνοϊό και βγήκαν θετικές»

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι ένιωθε κουρασμένο, είχε σωματικούς πόνους, κρυάδες και δέκατα και γι’ αυτό αποφάσισε να υποβληθεί σε εξετάσεις στην Αυστραλία όπου βρίσκεται και βρίσκεται.

Ο Χανκς και η Γουίλσον θα παραμείνουν σε απομόνωση και υπό επιτήρηση, διαβεβαίωσε.

«Λοιπόν, τι κάνουμε τώρα; Οι υγειονομικές αρχές έχουν πρωτόκολλα, τα οποία οφείλουμε να τηρήσουμε. Εμείς, οι Χανκς, θα υποβληθούμε σε εξετάσεις, θα τελούμε υπό παρακολούθηση και απομόνωση όσο καιρό είναι απαραίτητο για την προστασία της δημόσιας υγείας και ασφάλειας. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα περισσότερο από το να πηγαίνουμε μέρα τη μέρα, έτσι δεν είναι;», σημείωσε καταληκτικά ο ηθοποιός

Περισσότερα στο: https://www.alphanews.live/entertainment/o-tom-hanks-kai-i-rita-goyilson-problithikan-apo-tonkoronoiofoto

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ