Ο Tristan Thompson αποκάλυψε ότι τα αποτελέσματα της πατρότητας έδειξαν ότι είναι ο πατέρας του γιου της Maralee Nichols.

Τη Δευτέρα, ο παίκτης του NBA μοιράστηκε ένα μήνυμα στο Instagram Story του, γράφοντας: «Σήμερα, τα αποτελέσματα του τεστ πατρότητας αποκαλύπτουν ότι έκανα παιδί με τη Maralee Nichols. Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για τις πράξεις μου. Τώρα που η πατρότητα έχει καθιερωθεί, ανυπομονώ να μεγαλώσουμε φιλικά τον γιο μας».

«Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από όλους όσους πλήγωσα ή απογοήτευσα σε όλη αυτή τη δοκιμασία τόσο δημόσια όσο και ιδιωτικά», συνέχισε.

Ο 30χρονος Tristan Thompson είχε αμφισβητήσει στο παρελθόν την πατρότητα του παιδιού, το οποίο γεννήθηκε την 1η Δεκεμβρίου. Στο μήνυμά του τη Δευτέρα, ο Thompson απευθύνθηκε επίσης στην πρώην του Khloe Kardashian – με την οποία έβγαινε όταν η γυμνάστρια ανέφερε ότι συνέλαβε το παιδί.

«Khloe, δεν σου αξίζει αυτό. Δεν σου αξίζει η στενοχώρια και η ταπείνωση που σου προκάλεσα», έγραψε. «Δεν σου αξίζει ο τρόπος που σου φέρθηκα όλα αυτά τα χρόνια. Οι ενέργειές μου σίγουρα δεν έχουν ευθυγραμμιστεί με τον τρόπο που σε βλέπω. Έχω απόλυτο σεβασμό και αγάπη για εσένα. Ανεξάρτητα από το τι μπορεί να σκεφτείς. Και πάλι, λυπάμαι απίστευτα».

Ο Tristan Thompson είχε αρνηθεί ότι είχε σεξουαλική επαφή με την Nichols στην Καλιφόρνια, υποστηρίζοντας ότι η «μόνη» πιθανή ημερομηνία σύλληψης για το παιδί είναι η 13η Μαρτίου 2021, που είναι τα γενέθλιά του όταν βρισκόταν στο Τέξας. Σε προηγούμενα δικαστικά έγγραφα και σε δήλωση τον περασμένο μήνα, η γυμνάστρια είχε πει ότι το παιδί συνελήφθη τον Απρίλιο.

«Δεν είχαμε ραντεβού με την παραδοσιακή έννοια σε καμία στιγμή· δεν υπήρχε φαγητό σε εστιατόρια, σινεμά, ταξίδια ή οποιαδήποτε άλλη ένδειξη ομαλοποιημένης σχέσης», είπε ο μπασλκετμπολίστας στο δικαστήριο. «Υπήρχαν μόνο Snapchat του “πού” και “τι ώρα” θα βρισκόμασταν και ποια ξενοδοχεία θα χρησιμοποιούσαμε».

Σε μια μακροσκελή δήλωση που εκδόθηκε τον περασμένο μήνα, η Nichols αμφισβήτησε τον ισχυρισμό του Thompson ότι το παρελθόν τους «βασιζόταν μόνο στο σεξ».

«Δεν ήταν περιστασιακό σεξ ούτε κανονιστήκαμε. Ο Tristan και εγώ επικοινωνούσαμε καθημερινά και μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Θα βλεπόμασταν πολλές φορές το μήνα», είπε εκείνη, αρνούμενη ότι επικοινωνούσαν αποκλειστικά μέσω του Snapchat.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ