Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στο The 2night Show και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αναφέρθηκε στη Σίσσυ Χρηστίδου, με την οποία έχει αποκτήσει δύο γιους, τον Μιχαήλ-Άγγελο και τον Φίλιππο-Ραφαήλ. Ο δημοφιλής τραγουδιστής των ONIRAMA αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη τους και τη σχέση με τους γιους του.

«Επίσημα δεν έχουμε συνεπιμέλεια, είναι κάτι που έχω ζητήσει εγώ. Τα ζευγάρια πλέον, σε κάποια θέματα οφείλουν να συναποφασίσουν από τον νόμο. Εγώ έχω πολλά θετικά έτσι και αλλιώς, από πριν. Έχω την μισή εβδομάδα τα παιδιά, πολύ χρόνο σε διακοπές, στο κομμάτι του χρόνου δηλαδή», ανέφερε.

«Η συνεπιμέλεια είναι ένα σοβαρό θέμα, γιατί μέσα από τον ανόητο καβγά του ζευγαριού που προκύπτει πίσω από την συνεπιμέλεια, την πληρώνουν τα παιδιά που γίνονται πολλές φορές “μπαλάκι” μέσα σε αυτό», δήλωσε ο τραγουδιστής.

θοδωρής μαραντίνης
«Η σχέση με τα παιδιά μου είναι πολύ καλή, αυτός είναι ο στόχος μου. Δεν είμαι ο τέλειος μπαμπάς, κανείς δεν είναι, αλλά προσπαθώ για αυτό. Γελάμε, περνάμε καλά, πάνε καλά στο σχολείο οπότε βλέπεις ότι κάτι καλό έχει γίνει εδώ! Ο μικρός τραγουδάει πολύ, έχει ωραία φωνή, έχει μπει και στη χορωδία αλλά δεν έχει δείξει κάποιος από τους δύο ότι θέλει να ασχοληθεί με αυτό. Είναι μικρά ακόμα γιατί και εγώ στα 16 μου το πήρα απόφαση», σημείωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης συμπλήρωσε: «Τα παιδιά ζήτησαν να είναι μισές μέρες με εμένα μισές μέρες με την μαμά τους. Έτσι υπήρχε ένα καλύτερο κλίμα και συνεννοηθήκαμε πολύ πιο εύκολα, οπότε άρχισε να μοιράζεται. Θεωρώ ότι το έχουν συνηθίσει, έχουμε προσαρμόσει όλοι την ζωή μας πάνω σε αυτό, μένουμε κοντά, είναι όλα κοντά για να μην νιώθουν τα παιδιά ότι η ζωή τους αλλάζει συνεχώς».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ