Ο Στέφανος Μιχαήλ βρίσκεται απομονωμένος σπίτι μαζί με την οικογένεια του, ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες και υποδείξεις του Υπουργείου Υγείας για τα μέτρα κατά του COVID-19.

Ο γνωστός ηθοποιός σε τηλεφωνική σύνδεση που πραγματοποίησε με την απογευματινή εκπομπή του Alpha Kύπρου “Με αγάπη Χριστιάνα”, αποκάλυψε στην Χριστιάνα Αριστοτέλους και στους τηλεθεατές πως βιώνει τη δική του καραντίνα.

“Σπίτι, στην αυλή, με τους σκύλους, την οικογένεια. Ήμουν σπίτι από πριν γιατί σταματήσαμε τα γυρίσματα, ήμουν προσεκτικός αρκετά, έκανα παρέα με 2-3 άτομα αλλά μέχρι εκεί. Τώρα αναγκαστήκαμε να είμαστε ακόμη πιο προσεκτικοί, ακολουθούμε τα διατάγματα για να επιστρέψουμε στις καθημερινότητες μας. Ξυπνώ πάρα πολύ αργά γιατί κοιμάμαι πάρα πολύ αργά, βλέπουμε σειρές με τον πατέρα μου, κάνω λίγο γυμναστική, βόλτα με τους σκύλους, φαγητό και ύπνο. Πάντα είχα καλή σχέση με τους δικούς μου, τώρα θυμηθήκαμε τα πιο παιδικά χρόνια με αυτή τη κατάσταση. Εμένα δεν με χαλά να κάθομαι σπίτι, το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις εκείνα που σε γεμίζουν, είσαι σπίτι, απομονωμένος, κλεισμένος, μακριά από τους φίλους σου, οπότε σε κάποια στιγμή αρχίζεις και βαριέσαι”

Στη συνέχεια, ο ίδιος δεν δίστασε να αναφερθεί και στο κομμάτι του έρωτα απαντώντας πως αυτή τη χρονική περίοδο είναι μόνος, αλλά πως μαζεύει δυνάμεις μόλις τελειώσει όλο αυτό να ερωτευτεί ξανά.

“Τώρα κάνεις μια παύση, ξεκουράζεσαι, μαζεύεις δυνάμεις και μόλις τελειώσει η καραντίνα “δίνεις” του έξω. Πρώτα πρέπει να τελειώσει όλο αυτό. Το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω μόλις τελειώσει η καραντίνα είναι να πάω στο καφέ που έχω μαζί με την Κλαίρη Νικολάου και να πιω τον καφέ μου και να δω τον κόσμο και τη περιοχή γεμάτη ζωή”

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ