Σήμερα γάμος γίνεται…

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, μετά από τη γαμήλια τελετή, θα ακολουθήσει δεξίωση στο κέντρο Monte Caputo, ενώ όπως έχει κάνει γνωστό ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, η είσοδος στη δεξίωση θα γίνει κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας τριών σταδίων.

Μαυρίκιος – Ιλάειρα: Αυτός είναι ο στολισμός στο γάμο – Τα τριαντάφυλλα και το… χρώμα που διάλεξε


Συγκεκριμένα έγραψε για την ασφάλεια που θα έχει: «Αγαπημένες μας φίλες και φίλοι, όπως όλοι γνωρίζετε την επόμενη Κυριακή 28/08 είναι ο γάμος μας στη Λεμεσό. Με αυτήν την ανακοίνωση θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για ένα σημαντικό για εμάς θέμα. Κατανοούμε και σας ευχαριστούμε θερμά για την αμέριστη αγάπη και στήριξη σας όλους αυτούς τους μήνες. Ωστόσο, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε, όσοι από εσάς θέλετε να είστε κοντά μας εκείνη τη μέρα και δεν έχετε λάβει προσκλητήριο γάμου μπορείτε να έρθετε και να μας ευχηθείτε στην εκκλησία του Αποστόλου Ανδρέα (Χαράκη), Λεμεσού στις 5.00 μ.μ.

Γάμος Μαυρίκιου: Οι πρώτοι καλεσμένοι από Ελλάδα και το… πεντικιούρ που άφησε στη μέση για χάρη μιας γυναίκας

Η είσοδος στο Monte Caputo για την δεξίωση ξεκινάει στις 7 μ.μ. και θα πραγματοποιείται με έλεγχο 3 σταδίων ασφαλείας από ομάδα security.

  1. Επίδειξη του προσκλητηρίου (Πρέπει να το φέρετε μαζί σας)
  2. Έλεγχος στις λίστες καλεσμένων για διασταύρωση (Πρέπει να είστε καλεσμένοι και να βρίσκεστε στη λίστα)
  3. Απάντηση σε ερωτήσεις ασφαλείας που θα κάνουν οι security στην είσοδο.

Ο λόγος που θα ληφθούν αυτά τα μέτρα είναι ότι λαμβάνουμε εκατοντάδες μηνύματα ότι πολλοί θέλουν να έρθουν χωρίς να είναι καλεσμένοι ενώ οι θέσεις είναι συγκεκριμένες και δεν θέλουμε να ταλαιπωρηθεί κανείς ή να μη βρει κάπου να καθίσει ή ακόμα χειρότερα να τραυματιστεί.

Είμαστε υποχρεωμένοι να προνοήσουμε για την ασφάλεια των καλεσμένων μας, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θα ταξιδέψουν από Ελλάδα και εξωτερικό για να είναι κοντά μας αλλά και για την άψογη διεξαγωγή της τελετής. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση, μετράμε αντίστροφα!».

Υπενθυμίζεται πως ο Μαυρίκιος Μαυρικίου χρειάστηκε πριν από λίγες ημέρες να χειρουργηθεί, καθώς αντιμετώπιζε μια περιπέτεια με την υγεία του.

Σύμφωνα με την συνέντευξη που έδωσε ο Μαυρίκιος Μαυρίκιου λίγο πριν από τον γάμο, στο ελλαδικό site tlife.gr, στο γάμο του θα παρευρεθούν πέραν από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο οποίος είναι νονός του, και η Πρόεδρος της Κηπριακής Βουλής, κ. Αννίτα Δημητρίου.

“Έπρεπε να πάρουμε τα μέτρα μας και να τα τηρήσουμε, θα υπάρχουν πολλοί σεκιούριτι που θα δουλέψουν εκείνη τη μέρα. Η ασφάλεια θα είναι πάρα πολύ ψηλά. Πρέπει να γίνει αυτό γιατί στον γάμο μας θα είναι καλεσμένοι άνθρωποι υψηλής θέσης της Κύπρου όπως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η Πρόεδρος της Βουλής, βουλευτές, Υπουργοί, πολλοί άνθρωποι που πρέπει να φροντίσουμε για την ασφάλειά τους.”

Για αυτό, όπως εξήγησε, θα υπάρχουν αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Οι καλεσμένοι πρέπει να παρευρεθούν στο γάμο με το προσκλητήριο και θα πρέπει να γνωρίζουν τις απαντήσεις των ερωτήσεων για την είσοδο του. Άψογη είπε πως είναι και η συνεργασία του με την κυπριακή αστυνομία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ