Συνέντευξη στο “Πρωινό” παραχώρησε ο Περικλής Κονδυλάτος και ο σχεδιαστής φαίνεται να τα “βάζει” με τη Ναταλία Γερμανού και τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Λόγω κάποιων δηλώσεων που είχε κάνει στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι”, όπου αναφέρθηκε στο κίνημα metoo και το bodshaming, οι δύο παρουσιάστριες είχαν εκφράσει την αντίθεσή τους.

«Δεν νομίζω ότι με το να βγαίνουν όλοι από το χώρο του θεάματος και να λένε ότι έχουν βιαστεί, θα αλλάξει τίποτα. Μήπως χρειαζόμαστε περισσότερη παιδεία; Έχει γίνει τρομακτικό το σκηνικό. Δεν μπορείς να πεις σε μια κοπέλα ότι έχει πάρει κιλά. Δεν μπορείς να σφυρίξεις στο δρόμο σε μια κοπέλα. Μου φαίνεται ότι έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο. Όταν γίνονται βιασμοί και κακοποιητικές συμπεριφορές πρέπει να καταγγέλλονται. Διαφωνώ όταν αφήνουμε πράγματα να περνάνε και βγαίνουμε μαζικά μετά από χρόνια να μιλήσουμε», είχε αναφέρει ο ίδιος.

Στη νέα συνέντευκη που έδωσε ο Περικλής Κονδυλάτος δήλωσε ότι έχει στεναχωρηθεί αρκετά, και ανέφερε ότι έχουν παραφραστεί τα λεγόμενά του: «Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ! Έχει παραφραστεί αυτό που είπα. Αν κάποιοι άνθρωποι θεωρούν ότι μπορούν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους και να λύνουν τις υποθέσεις στα κανάλια και να γίνουν οι παρουσιαστές δικαστές, να μας το πουν. Μερικές φορές το να βγαίνουμε στα κανάλια είναι το ίδιο με το να παίρνουμε ένα όπλο και να σκοτώνουμε την υπόληψη του άλλου. Μπορεί να έχει άδικο, αλλά πρέπει να το κάνουμε με τον τρόπο του νόμου. Αυτό είπα», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Κιτρινίζουν και δημιουργούν ιστορίες και θέματα εκεί που δεν υπάρχουν. Αναφέρομαι σε κάτι κυρίες, οι οποίες το τελευταίο βιβλίο που διάβασαν ήταν ο Όλιβερ Τουίστ στο δημοτικό και η Super Κατερίνα στο γυμνάσιο και ένα Άρλεκιν στα 30 τους. Δεν μπορούν να μιλάνε για παιδεία σε εμένα… Είπα ας πάρουμε το πρόβλημά μας να το πάμε στα χέρια του νόμου».

Τέλος, ο Περικλής Κονδυλάτος έκανε αναφορά στα ποσοστά τηλεθέασης και δήλωσε για τις παρουσιάστριες: «Θεωρώ ότι πέφτουν σε μια παγίδα στο να κάνουν νούμερα και τα λένε αυτά. Δεν κάνουν νούμερα, γίνονται νούμερα. Άμα είναι να βάλουν και το αστέρι του σερίφη η Σίσσυ Χρηστίδου και η συμπαθέστατη Ναταλία Γερμανού, να βάλουν ένα αστέρι του σερίφη και να μας πουν είμαστε ο νόμος. Κορίτσια δεν είστε ο νόμος, είστε παρουσιάστριες και κάνετε πολύ καλά τη δουλειά σας. Είστε στo entertainment περισσότερο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ