Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ τίμησε την αδερφή του, Τζο, η οποία γιόρτασε την Κυριακή τα γενέθλιά της, κι έτσι εκείνος μοιράστηκε μια κοινή τους φωτογραφία.

Ο Μπέκαμ κοινοποίησε ένα στιγμιότυπο από την παιδική ηλικία τους και ενθουσίασε το κοινό που τον ακολουθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στη φωτογραφία, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η αδερφή του φαίνονται να κάνουν την ίδια ακριβώς πόζα καθώς απολαμβάνουν τον ήλιο: «Χρόνια πολλά σε μια καταπληκτική αδερφή».

Στα Stories του στο Instagram, ο Ντέιβιντ μοιράστηκε μια πιο πρόσφατη φωτογραφία τους να απολαμβάνουν ένα ποτήρι κρασί. «Χρόνια πολλά Τζο. Σε μια καταπληκτική μαμά, αδερφή και άνθρωπο. Σ’ αγαπώ», σημείωσε.

Οι θαυμαστές του έσπευσαν να τονίσουν την ομοιότητα, με έναν να γράφει: «Είναι ίδιοι», ενώ ένας δεύτερος σχολίασε: «Υπέροχες αναμνήσεις».

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ κοινοποπίησε κι ένα βίντεο του γιου του, Κρουζ Μπέκαμ, καθώς κι εκείνος έχει γενέθλια και γίνεται 18 ετών. «Στο καταπληκτικό αγόρι με την απίστευτη ενέργει και τη μεγαλύτερη καρδιά, είμαστε περήφανοι για σένα και σ’ αγαπάμε».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ