Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η σύντροφός του Ιλάειρα, βρέθηκαν στο Πρωινό, και μίλησαν για τη σχέση τουης. Οι δυο τους μίλησαν για τη γνωριμία, τη σχέση και την πρόταση γάμου.

Ιδιαίτερη ήταν η αναφορά που έκανε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για τα σχόλια που έχει δεχτεί όλο αυτό τον καιρό. «Έχω διαβάσει διάφορα, όπως ότι μπορεί να είναι ψεύτικο όλο μέχρι και για οικογενειακά θέμα, για προίκες. Το μόνο πράγμα στη ζωή μου που ήταν ανεκπλήρωτο ήταν αυτό. Δεν έχω κάτι άλλο να ονειρεύομαι επαγγελματικά. Την υγεία μας να έχουμε.

Όλα αυτά που έχω διαβάσει είναι αστεία, όπως για παράδειγμα ότι οι γονείς μου τώρα που παντρευόμαστε θα μου δώσουν μία μεγάλη προίκα. Στην αρχή στενοχωρήθηκα, αλλά τώρα γελάω. Κατά καιρούς μου έχουν σύρει τα εξ’ αμάξης, έχω ακούσει διάφορα όλα αυτά τα χρόνια. Αποφάσισα για ακόμα μία φορά να είμαι ειλικρινής» τόνισε.

Στο τέλος της κουβέντας, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σημείωσε: «Εγώ έχω μεγαλώσει και έχω κάνει όλη μου την πορεία δημόσια, ποτέ δεν κρύφτηκα και αν για ακόμα μια φορά μου δίνεται η ευκαιρία να ζήσω κάτι αληθινό με τον κόσμο παρέα, δεν με ενοχλούν ούτε τα σχόλια, ούτε αυτά που διαβάζω, ούτε αυτά που μπορεί να νομίζει ο καθένας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ