Ο σεφ από το ριάλιτι μαγειρικής έχει μιλήσει πολλές φορές για τους εξαιρετικούς του γονείς και την ανατροφή που του έχουν δώσει

Ο Παύλος Χάππιλος του MasterChef σύστησε για πρώτη φορά στο κοινό του τους αγαπημένους του γονείς μέσω μίας δημοσίευσης στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής έχει μιλήσει πολλές φορές για την διαφορετικότητά του και έχει εξηγήσει πως οι γονείς του στέκονται πάντα στο πλευρό του. Στην φωτογραφία, που ανάρτησε, οι τρεις τους κάθονται χαμογελαστοί σε ένα παγκάκι.

Στην λεζάντα της δημοσίευσής του, ο Παύλος έγραψε:

“Introducing… the Χάππιλοι! Είμαι πολύ τυχερός που οι γονείς μου ήταν πάντα εκεί, ακόμα και όταν δεν τους ήθελα! Μπορεί να ξέρουν όλα τα κουμπιά μου, και πολλές φορές να τα πατάνε όλα μαζί λες και προσπαθούν να αλλάξουν κανάλι στο σκοτάδι, αλλά τους αγαπώ άπειρα!”

Δείτε την φωτογραφία:

Στο παρελθόν είχε αναφέρει για τους γονείς του: «Είμαι πολύ τυχερός που έχω δύο πολύ καλούς γονείς που με αγαπάνε, αλλά ξέρω παιδιά που δεν μιλάνε καν με τους γονείς τους και είναι πολύ δύσκολο πράγμα σαν gay άνθρωπος να το αντέξεις αυτό. Ήθελα να το πω, γιατί καταλαβαίνω ότι οι γονείς έρχονται από ένα μέρος αγάπης και θέλουν μόνο να προστατεύσουν τα παιδιά τους, αλλά δεν χρειάζεται καμιά φορά να το κάνουν αυτό, όλοι βρίσκουμε τον δρόμο μας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ