Η Ελευθερία Αρβανιτάκη βρέθηκε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου και μίλησε για όλα σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που συζητήθηκε.

Η ίδια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε  και στους δυο γάμους της αναφέροντας ότι:

«Ο έρωτας έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Είναι δύσκολες οι ισορροπίες. Είναι δύσκολο να είσαι καλλιτέχνης και να έχεις και οικογένεια. Εγώ πιστεύω ότι τα έχω καταφέρει. Είχα την οικογένεια και τα παιδιά και από εκεί και πέρα τη δουλειά. Ο πρώτος μου γάμος κράτησε επτά χρόνια και ο δεύτερος 22 χρόνια, με τον Γιώργο Χατζημιχάλη».

Μεταξύ των αγαπημένων της ανθρώπων που μίλησαν για εκείνη ήταν και ο Κύπριος παρουσιαστής και ραδιοφωινκός παραγωγός, Τάσος Τρύφωνος, ο οποίος μέσω skype βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και μίλησε για την σπουδαία ερμηνεύτρια.

 

Ο Τάσος Τρύφωνος δήλωσε:

«Θυμάμαι να πηγαίνω να αγοράσω τα άλμπουμ της σαν τρελός, θεωρώ πως είναι η φωνή της ψυχής μου. Όταν πρωτοπήγα στην Αθήνα το ’94 – ’95 ήταν ίσως η πρώτη ή η δεύτερη καλλιτέχνης που επιδίωξα να συναντήσω για να κάνω συνέντευξη κοντά της… θυμόμαστε ακόμη τα μαργαριτάρια που είχα ρίξει τότε ως άπειρος νεαρός… Ελευθερία μου σ’ αγαπώ πολύ, το ξέρεις. Να είσαι για πολλά-πολλά χρόνια ακόμη στο τραγούδι, να μάς χαρίζεις μοναδικές στιγμές στις συναυλίες σου – που δεν είναι συναυλίες, είναι ιεροτελεστίες για εμάς του φαν σου».

Posted by Katerina Shiakalli on Tuesday, January 12, 2021

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ