Πρίν από λίγες μέρες, ο Kanye West είχε δηλώσει ότι ο George Floyd πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Η σύζυγος του θύματος, Ρόξι Ουάσινγκτον, ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του.

Ο Kanye West πρόκειται να βρεθεί για ακόμα μία φορά στη μέση μιας μεγάλης αγωγής, μετά από αναληθείς ισχυρισμούς για τον George Floyd. Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης σε ένα podcast, ο Kanye ισχυρίστηκε ότι ο Floyd πέθανε από φαιντανύλη. Η δικηγόρος της οικογένειας του Floyd, Πατ Ντ. Ντίξον ΙΙΙ, δήλωσε: «Τα σχόλια του Kanye είναι μια αποκρουστική προσπάθεια να υποτιμηθεί η ζωή του George Floyd και να επωφεληθεί από τον απάνθρωπο θάνατό του.».

Ειπώθηκε επίσης ότι στόχος της μήνυσης είναι «να λογοδοτήσει ο κ. West για τα κατάφωρα σχόλιά του». Το έγγραφο αναφέρει ότι αυτές οι δηλώσεις φτάνουν στα αυτιά της μικρής κόρης του Floyd δημιουργώντας της για ακόμα μία φορά ψυχικά τραύματα.

O Kanye West κινδυνεύει με μήνυση ύψους 260 εκ. ευρώ

Αναλυτικά το έγγραφο αναφέρει: «Ο Kanye West έχει κάνει μια σειρά από αμφιλεγόμενους ισχυρισμούς κατά τη διάρκεια πρόσφατων συνεντεύξεων αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο αυτή τη φορά, η μήνυση περιλαμβάνει στοιχεία που παρουσιάστηκαν στα δικαστήρια, μετά από λανθασμένες δηλώσεις του ράπερ. Η αιτία θανάτου του Floyd είναι καλά διευθετημένη μέσω αποδεικτικών στοιχείων που προσκομίστηκαν στα δικαστήρια κατά τη διάρκεια των ποινικών και αστικών δικών που ήταν το αποτέλεσμα του πρόωρου και φρικτού θανάτου του. Ωστόσο, ο κ. West έχει κάνει δηλώσεις που είναι ανακριβείς και αβάσιμες, προκαλώντας ζημιά στην οικογένεια του κ. Floyd.».

Kanye West

Αυτή δεν είναι η μόνη αγωγή που φαίνεται να έρχεται για τον Kanye, καθώς ο αδερφός του θύματος ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του, μετά από συναισθηματική στενοχώρια στην οικογένεια.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ