Μια νέα μήνυση που κατατέθηκε την Τρίτη, 2 Απριλίου, ήρθε στο φως της δημοσιότητας και έχει στο επίκεντρο τον γνωστό και δημοφιλή ράπερ Kanye West. Πιο συγκεκριμένα, η μήνυση κατατέθηκε από τον Τρέβορ Φίλιπς στο Los Angeles ύστερα από ομολογία και περιγραφή των τραγικών στιγμών που βίωσε πρώην υπάλληλος της Dona Academy, έχοντας τον ράπερ για αφεντικό.

Στη μήνυση αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Από την αρχή της θητείας του Τρέβορ Φίλιπς, που εργαζόταν στη Yeezy και στη Donda Academy, έγινε αντιληπτό σε αυτόν και σε άλλους, ότι ο Kanye αντιμετώπιζε το ‘μαύρο’ προσωπικό πολύ χειρότερα από τους ‘λευκούς’ υπαλλήλους. Ακόμα και όταν ήταν στο μάθημα, ο Kanye ούρλιαζε και επέκρινε τους ‘μαύρους’ υπαλλήλους, ενώ ποτέ δεν ανέβαζε τον τόνο της φωνής του στους ‘λευκούς’».

Ωστόσο, η παραβατική συμπεριφορά του Kanye West δε σταματάει εδώ, αφού ο πρώην υπάλληλός του τον είχε δει να μιλάει με λόγια μίσους, να μεταφέρει ψέματα, να απειλεί την LGBTQ+ κοινότητα, αλλά και μαθητές, λέγοντάς τους πως θα τους ξυρίσει το κεφάλι και πως θα τους κλείσει σε κλουβί, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Entertainment.

«Ο Kanye άρχισε να συζητά ανοιχτά πως του αρέσει να βγαίνει ραντεβού μόνο με λευκές γυναίκες. Στη συνέχεια, απευθυνόμενος σε δύο παιδιά του σχολείου, τους είπε ότι ήθελε να ξυρίσουν το κεφάλι τους και ότι σκόπευε να βάλει φυλακή στο σχολείο και ότι θα μπορούσαν να κλειστούν σε κλουβιά. Το προσωπικό συνόδευσε τα παιδιά έξω από το δωμάτιο, προσπαθώντας να τους αποσπάσει την προσοχή», υπογραμμίζεται σε άλλο σημείο της μήνυσης.

Ακόμα, ο Τρέβορ Φίλιπς κατηγορεί τον ράπερ για κακοποίηση και εξευτελισμό μπροστά σε άλλους υπαλλήλους. Παράλληλα, υποστήριξε ότι δεν έλαβε ποτέ τα δεδουλευμένα του μετά το κλείσιμο της Donda Academy τον Αύγουστο του 2023. Τότε, ο Kanye West είχε δηλώσει πως θα ανοίξει ξανά στο μέλλον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ