Ο Πέτρος Ιακωβίδης & η Λένα Ζευγαρά στο πλήρως ανακαινισμένο FANTASIA!  Δύο λαμπερά και πολύ επιτυχημένα πρόσωπα της Ελληνικής δισκογραφίας , συναντιούνται για πρώτη φορά επί σκηνής ,  παρουσιάζοντας την πιο #must πρόταση διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα για το φετινό καλοκαίρι!  

Ο Πέτρος Ιακωβίδης , ο πιο επιδραστικός καλλιτέχνης & δημιουργός της γενιάς του, επιστρέφει στο FANTASIA! Έχοντας σημειώσει μια πολύ επιτυχημένη σεζόν στη Θεσσαλονίκη, ο πολυπράγμων καλλιτέχνης έρχεται στο Fantasia για να μας παρουσιάσει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα με κύριο γνώμονα την διασκέδαση του κοινού! Παρουσιάζοντας τις επιτυχίες της προσωπικής του δισκογραφίας ,  το νέο του hit “Αχ καρδούλα μου”  καθώς και τα τραγούδια του νέου του album που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Records , ο Πέτρος Ιακωβίδης θα μας παρασύρει με τις ερμηνείες του,  την αμεσότητα και την άψογη επικοινωνία με το κοινό που τον ακολουθεί πιστά!  

Η Λένα Ζευγαρά , έχει καταφέρει μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να αποτελεί μια απ’ τις δημοφιλέστερες λαϊκές ερμηνεύτριες της νέας γενιάς! Σε κάθε live εμφάνιση της δημιουργεί μια “μαγική” σχέση με το κοινό και μια εκρηκτική ατμόσφαιρα. Μετά την επιτυχία των εμφανίσεων της στην Θεσσαλονίκη , η Λένα Ζευγαρά έρχεται για πρώτη φορά στο Fantasia και θα μας καθηλώσει με τις εξαιρετικές φωνητικές ικανότητες της και τα νέα της τραγούδια “Διαβάστηκε” και “Πόσο σ’ αγάπησα”  που αποτελούν τους προπομπούς της πρώτης ολοκληρωμένης της δισκογραφικής δουλειάς , που θα κυκλοφορήσει στο προσεχές διάστημα από την Panik Records!

 Η εξαιρετική χημεία του Πέτρου Ιακωβίδη και της Λένας Ζευγαρά , αποτυπώνεται σε κοινά μουσικά στιγμιότυπα, με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει, ταυτιστεί και τραγουδήσει δυνατά!


 Μαζί τους ο ταλαντούχος Γιάννης Ξανθόπουλος, που στη σκηνή του Fantasia θα μας παρουσιάσει την νέα του επιτυχία  “Και τι να κάνω” δια χειρός Πέτρου Ιακωβίδη,  καθώς και η εντυπωσιακή Χάρις Σάββα.  Στα decks ο Dj Bobito!


 Από την Παρασκευή 21 Απριλίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο πιο #hot προορισμό διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα!  

 FANTASIA

 Κάθε Παρασκευή & Σάββατο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ