Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Γιώργος Αγγελόπουλος το μεσημέρι της Τετάρτης 26/10, μετά το χειρουργείο που έκανε στο διάφραγμα της μύτης του.

Ο νικητής του πρώτου Survivor στον ΣΚΑΪ, είχε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ταινίας και μίλησε στα τηλεοπτικά συνεργεία γι’ αυτό. «Είχα ένα ατύχημα στη μύτη, κρίναμε ότι πρέπει να κάνουμε το διάφραγμα αυτή τη στιγμή γιατί τα γυρίσματα απαιτούν καταδύσεις. Ήταν μία ευκαιρία να κάνουμε και τα δύο ταυτόχρονα. Έχω πει ότι θα υποστηρίξω τα γυρίσματα χωρίς να ντουμπλαριζόμαστε. Ήταν χτύπημα στο κεφάλι και τη μύτη».

Για το Survivor All Star, o Γιώργος Αγγελόπουλος σημείωσε πως «δεν έχω καμία ενημέρωση για το ραντεβού που λέτε. Οπωσδήποτε σέβομαι το Survivor γιατί με βοήθησε στη συνέχεια να κάνω κάποια πράγματα. Δεν είναι κρίμα να μιλάμε για τόσα πράγματα και να αναφερόμαστε μόνο στο Survivor;».

Αναφορικά με τον Σάκη Κατσούλη και τις δηλώσεις που είχε κάνει για τον Ντάνο, συμφωνώντας μαζί του ότι δεν χρειάζεται coach το Survivor, δήλωσε: «Ο Σάκης Κατσούλης μου είναι ένας άγνωστος άνθρωπος. Έχει συμμετάσχει σε αυτό το παιχνίδι αλλά προσωπικά δεν τον γνωρίζω. Είναι ένας άγνωστος άνθρωπος και τον γνωρίζω επειδή συμμετείχε που είχε την ίδια ονομασία με αυτό που συμμετείχα κι εγώ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ