Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βίωσαν σήμερα ο Γιάννης Βαρδής και η αγαπημένη Νατάσα Σκαφίδα. To ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, ενώ έχουν αποκτήσει δυο παιδιά τα οποία λατρεύουν.

Πριν από λίγη ώρα, πραγματοποιήθηκε η βάφτιση του γιού τους. Το μυστήριο τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Χαλάνδρι, ενώ το όνομα του μικρού δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από Αντώνης, στην μνήμη του αξέχαστου Αντώνη Βαρδή.

Σε συνέντευξή του στο Hello ο τραγουδιστής είχε δηλώσει: “Ο Αντωνάκης junior θυμίζει σε πολλά σημεία τον πατέρα μου, που ήταν ισορροπιστής, ήρεμος, χαμηλών τόνων και ταυτόχρονα πολύ έντονος, παρορμητικός και δυνατός. Είναι πολύ συγκινητικό“.

Σχετικά με το όνομα του παιδιού είχε τονίσει: “Όταν το ακούσω στην εκκλησία νομίζω ότι θα το αντιληφθώ. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί η ζωή του μικρού Αντωνάκη μας. Σημασία για εμένα έχει ότι θα πάρει το όνομα του ανθρώπου που αγαπώ πιο πολύ στη ζωή μου”.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι επέλεξε ως νονούς, τον Αντώνη Ρέμο με την Υβόννη Μπόσνιακ καθώς και την αδελφή της Νατάσας, Μαίρη Σκαφίδα, ενώ στο μυστήριο παρευρέθηκαν περίπου 100 άτομα λόγω των μέτρων που ισχύουν για τον covid-19. Τέλος, ο στολισμός της εκκλησίας είχε έντονο άρωμα μουσικής μιας και υπήρχαν ανθοστήλες σε σχήμα νοτών αλλά και στο κλειδί του σολ.

Δείτε εδώ το φωτογραφικό album από την βάφτιση: Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ