Ο Γιάννης Τσιμιτέλης απολαμβάνει το καλοκαίρι του, λίγο πριν επιστρέψει στη δουλειά με την εκπομπή «Fishy» αλλά και τη σειρά της ΕΡΤ «Και όμως είμαι ακόμα εδώ», και χαίρεται τις στιγμές με την κόρη του, Εύα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός κοινοποίησε μια κοινή τους φωτογραφία ενώ διένυαν «ημέρα εκπαίδευσης.», όπως ανέφερε ο Γιάννης. Εκπαίδευση στο ψάρεμα αν κρίνουμε από το στιγμιότυπο στη βάρκα και με ένα ψάρι στο χέρι του. «Έρωτά μου εσυ», συμπλήρωσε.

τσιμιτέλης

Ο Γιάννης Τσιμιτέλης έχει αποκτήσει την Έυα με την Βάσω Λασκαράκη, και φροντίζει να της αφιερώνει πολύ χρόνο και να κάνουν μαζί δραστηριότητες που τους ευχαριστούν. Ο ηθοποιός, μάλιστα, γιόρτασε πρόσφατα τα γενέθλιά του, κι έτσι λίγες ημέρες μετά κάνει διακοπές με την κόρη του.

«Η Εύα έχει πάρει και από τους δύο αλλά μοιάζει μοιάζει περισσότερο στη μαμά της. Δόξα το Θεώ είναι πολύ όμορφο παιδάκι. Είναι 8 ετών. Πλέον είναι ένας άνθρωπος ολοκληρωμένος. Έχει πια τη δική της δυνατή ταυτότητα, επικοινωνεί με τη φίλη της, αρχίζει και ανεξαρτητοποιείται και αυτό είναι πολύ όμορφο. Τώρα που μεγαλώνει μπορείς να κάνεις και περισσότερες δραστηριότητες, την έχω πάρει μαζί μου και στα γυρίσματα» εξομολογήθηκε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στην εκποκμπή «The 2night Show».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ