Η μητέρα του γιου του δημοφιλούς ράπερ Ντρέικ, Σόφι Μπρουσό, ανέβασε για πρώτη φορά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες από τον 2χρονο γιο τους, Άδωνη και όπως ήταν φυσικό ενθουσίασε τους θαυμαστές της.

Ο 33χρονος ράπερ και η 30χρονη ηθοποιός έχουν επιλέξει να κρατήσουν τον Άδωνη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και όλοι ξαφνιάστηκαν όταν είδαν τις πρώτες φωτογραφίες του μικρούλη με τις κατάξανθες μπούκλες. Μάλιστα η Σοφί αστειευόμενη σε μία φωτογραφία άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της και του ράπερ σε ξανθά για να ταιριάζουν με εκείνα του μικρού Άδωνη.

Η περήφανη μαμά φαίνεται στις φωτογραφίες να κρατάει αγκαλιά το γιο της και να τον χαϊδεύει ενώ σε άλλες εμφανίζονται οικογενειακώς, με τον μπαμπά Ντρέικ να τον κρατάει στα χέρια του και να χαμογελάει.

Η Σοφί σχολίασε στις φωτογραφίες «Ζώντας ευτυχισμένα, ζώντας με ιδιωτικότητα…αλλά λίγη αγάπη σε αυτό το σκληρό κόσμο είναι ωραία. Ευχαριστώ το Θεό κάθε μέρα για την υπέροχη οικογένειά μου, και τους φίλους μου που είναι επίσης οικογένειά μου ακόμα και αν δεν μοιραζόμαστε το ίδιο αίμα. Και εύχομαι σε όλους σας τόση πολύ ευτυχία και αγάπη, να κρατάτε τους αγαπημένους σας στην καρδιά σας σε αυτή τη δύσκολη εποχή, η οποία θα τελειώσει, και όλοι μας θα βγούμε πιο δυνατοί.»

Φωτογραφίες του κατάξανθου Άδωνη μοιράστηκε και ο Ντρέικ στον δικό του προσωπικό λογαριασμό στο Instagram αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «Αυτό που είναι πιο σημαντικό για εμάς τώρα είναι να συνδεθούμε με το εσωτερικό μας φως. Να έχετε πίστη ότι έχετε όλη τη δύναμη μέσα σας για να το κάνετε και συνδεθείτε με τους ανθρώπους και τα πράγματα που σας δίνουν τη μεγαλύτερη χαρά.»

Σε παλιότερες δηλώσεις του ο ράπερ είχε πει σχετικά με το μικρό Άδωνη ότι «Δεν κρύβω το παιδί μου από τον κόσμο. Κρύβω τον κόσμο από το παιδί μου. Όταν κάτι σημαντικό συμβαίνει στη ζωή μου δεν τρέχω να το ανακοινώσω στα blogs . Οι μόνοι στους οποίους θέλω να το πω είναι αυτοί στους οποίους μπορώ να τηλεφωνήσω». Ο ράπερ Ντρέικ και η Σοφί είχαν συναντηθεί μόνο δύο φορές στο παρελθόν και ο Ντρέικ έμαθε για την ύπαρξη του παιδιού του μήνες μετά τη γέννησή του ενώ σε δηλώσεις τους είχε αναφέρει ότι «Βρεθήκαμε σε μία κατάσταση και είμαστε και οι δύο υπεύθυνοι για αυτό αλλά τώρα είμαι πραγματικά πολύ ευτυχισμένος που είμαι ένας καλός πατέρας. Έχω ένα γιο και είναι ένα πανέμορφο αγόρι!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ