Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς αποτελούν ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια, και μάλιστα έχουν αποκτήσει τον γιο τους, Δημήτρη, ο οποίος είναι επίσης τραγουδιστής.

Το ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του και περνά όμορφες στιγμές, με την τραγουδίστρια να φωτογραφίζει τον σύζυγό της. Στην πισίνα και με υπέροχη πόζα ο Διονύσης Σχοινάς, γράφοντα με χιούμορ: «Καλοκαιράκι, πρωινό μπανάκι».

Ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή είναι μαζί 25 χρόνια, και η τραγουδίστρια πρόσφατα σε συνέντευξή της αποκάλυψε: «Είμαστε 25 χρόνια μαζί με τον Διονύση. Και οι δύο εκτιμάμε βαθιά την προσωπική μας ελευθερία, είμαστε μαζί αλλά ουαί κι αλίμονο αν ο καθένας δεν έχει τον χώρο του και την ελευθερία του. Αν ήμασταν 24 ώρες το 24ωρο μαζί, αναπόφευκτα θα υπήρχε σύγκρουση. Ο Διονύσης δεν μου έχει δώσει δικαίωμα, τώρα από εκεί και πέρα… κανείς δεν ξέρει και κανείς δεν θέλει να μάθει. Εγώ τον άνθρωπο μου τον λατρεύω και δεν θα τον έχανα για καμία και για τίποτα. Δεν είναι ωραίο συναίσθημα η απιστία. Δεν θα έχανα ποτέ αυτόν τον πολύτιμο σύντροφο από τη ζωή μου για ένα του ατόπημα, εκτός αν θέλει να φύγει ο ίδιος.

Διονύσης Σχοινάς
Στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» ο Διονύσης Σχοινάς αναφέρθηκε στην πρόταση γάμου που είχε κάνει στην Καίτη Γαρμπή στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά πριν 25 χρόνια.

«Εκείνη η βραδιά ήταν ονειρική. Έχει περάσει σαν όνειρο, δεν ήταν πραγματικότητα. Κανείς δεν ήξερε αν θα κάνω πρόταση γάμου. Στο σπίτι δεν ήξερε τίποτα κανένας άνθρωπος δικός μου. Κανένας. Το είχα πει μόνο στον Ιωσήφ Βάκλαρη, στον τότε βοηθό της Ρούλας Κορομηλά, ότι παίζει να κάνω πρόταση γάμου», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο Διονύσης Σχοινάς εξομολογήθηκε: «Ήταν τέλειο, το θυμάμαι σαν όνειρο. Δεν μπήκα τότε μέσα στο μυαλό και την καρδιά της Καίτης. Απλά τότε την εξέθεσα και άλλοι στενοχωρήθηκαν ή χάρηκαν. Δεν το περίμενε με τίποτα. Έβαζαν στοιχήματα πως θα έχουμε χωρίσει μέσα σε δύο χρόνια», είπε ο Διονύσης Σχοινάς.

Κεντρική εικόνα: NDP

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ