Ο γνωστός pastry chef Δημήτρης Μακρυνιώτης αποκάλυψε ότι πάσχει από μία νόσο που χτυπά τους μυς και πως έχει βρει τον τρόπο να τη διαχειρίζεται.

Στο «Happy Day» μίλησε σήμερα ο γνωστός pastry chef Δημήτρης Μακρυνιώτης, ο οποίος είναι γνωστός για τα υπέροχα γλυκά τα οποία πολλές φορές ετοιμάζει στα τηλεοπτικά πλατό. Σήμερα, όμως, ο Μακρυνιώτης έκανε μια προσωπική αποκάλυψη, η οποία συγκλονίζει. Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπής ότι πάσχει από τη νόσο Gravis, η οποία έχει επηρεάσει σημαντικά την καθημερινότητά του.

Δημήτρης Μακρυνιώτης
O Δημήτρης Μακρυνιώτης βρέθηκε πριν από μερικές εβδομάδες στο πλατό του Masterchef, για να δοκιμάσει τις ικανότητες των συμμετεχόντων στη ζαχαροπλαστική.

«Έχω μια ασθένεια που λέγεται Gravis, είναι ασθένεια που χτυπά τους μυς», είπε ο γνωστός ζαχαροπλάστης και εξήγησε: «Μπορώ και το διαχειρίζομαι, έχω βρει τις ισορροπίες μου, έχω βρει τη δύναμή μου. Αντλώ δύναμη από τον Θεό και την οικογένειά μου».

Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης σημείωσε πως έχει βρει τον τρόπο να διαχειρίζεται την πάθησή του και πως δύναμή του αποτελούν ο Θεός και η οικογένειά του.

Προηγουμένως, ο Δημήτρης Μακρυνιώτης είχε αναφερθεί και στη δημοσιότητα που του χάρισε η εμφάνισή του στην τηλεόραση: «Είναι εύκολο ένας άνθρωπος που δεν έχει καθόλου αναγνωρισιμότητα, ξαφνικά να μη σταματάει το τηλέφωνο για να κάνει συνεντεύξεις, είναι πολύ εύκολο να νομίζεις ότι είσαι κάτι. Ήρθε μια μέρα ο Γιώργος Μαζωνάκης και μου λέει “Δημήτρη είσαι ζαχαροπλάστης, μη το ξεχάσεις”. Το λέω και ανατριχιάζω», είπε.

Η κόρη του Δημήτρης Μακρυνιώτη, Μιχαέλα, είναι η μεγαλύτερη πηγή δύναμης για τον γνωστό pastry chef.

Photos: instagram/dimitrios.makriniotis

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ