Ενθουσιασμένος με την νίκη της Μαργαρίτας Νικολαΐδη είναι ο Έκτορας Μποτρίνι!

Ο διάσημος σεφ πανηγύρισε για την νίκη της πρώτης Ελληνίδας Masterchef και την “αποθέωσε” με ένα συγκινητικό post που ανάρτησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

O ίδιος εναπόθεσε μια φωτογραφία της και στη λεζάντα αποκάλυψε το πόσο συγκινημένος είναι, που μια παλιά συνεργάτιδα του, με μαγειρικό ήθος, κατάφερε να ξεχωρίσει και να κατακτήσει τον πολυπόθητο τίτλο. Μάλιστα, μοιράστηκε τις σκέψεις και τα συναισθήματα του, ενώ και τα συγχαρητήρια του για την εν λόγω επιτυχία της.

Όπως έγραψε:

“Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη δούλεψε για 4 χρόνια μαζί μας. Και με συγκινεί να βλέπω παιδιά της μαγειρική μας ομάδας, ανθρώπους που πάντα θα νιώθω οικογένειά μου να πηγαίνουν μπροστά, να διακρίνονται, να χαράζουν δικό τους δρόμο, να προοδεύουν και να αριστεύουν. Και πολύ περισσότερο χαίρομαι όταν μια γυναίκα καταφέρνει να βγει μπροστά και να υπενθυμίσει σε όλους μας το σπουδαία ρόλο που έπαιξαν οι γυναίκες ως μεθοδικότερες και πιο αφοσιωμένες από τους άνδρες στην εξέλιξη της μαγειρικής. Μπράβο Μαργαρίτα, είσαι αστέρι! Απο την πρώτη σου κιόλας εμφάνιση ξεχώρισες για το μαγειρικό σου ήθος! Τον αξίζεις τον τίτλο σου πέρα ως πέρα! ?‼️”

Δείτε την ανάρτηση:

https://www.instagram.com/p/CP8wexzsyp8/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ