Στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα“, βρέθηκε η νικήτρια του φετινού κύκλου του “Master Chef”. Η ίδια έγινε η πρώτη γυναίκα, που κατέκτησε τον τίτλο και κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 60.000 ευρώ.

Με ακρως αποκαλυπτική διάθεση αναφέρθηκε στο νησί της, τη Μυτιλήνη αλλά και στον θάνατο του πατέρα της. Ωστόσο, την περίμενε μια έκπληξη, η οποία την συγκίνησε ιδιαίτερα.

Η ίδια δεν μπορεί να κρύψει την αγάπη της για το νησί που μεγάλωσε, τη Μυτιλήνη, λέγοντας: “Στο νησί, όλοι με ξέρουν, όλους τους ξέρω, υπάρχει πολλή αγάπη και τώρα εισπράττω περισσότερη. Το νησί μου με υποστήριξε μέχρι το τέλος“.

H Μαργαρίτα Νικολαΐδη μίλησε και για τον χαμό του πατέρα της

Είναι κάτι που δεν θέλω να το συζητάω. Η μαμά μου ήταν και μαμά και μπαμπάς, οπότε δεν μου έλειψε κάτι. Μπορεί δύσκολα, αλλά τα είχα όλα. Είμαι πολύ καλά με αυτό το θέμα, δεν έχω κάποιο βάρος μέσα μου“.

Ο αγαπημένος της εμφανίστηκε στην εκπομπή μέσω κάμερας μιας και οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις στη Μύκονο, δεν του επέτρεψαν να είναι κοντά της.

Στην Μαργαρίτα ερωτεύτηκα την αλήθεια της, την ειλικρίνειά της, τη ζωντάνια της, τη χαρά της, όλα, υποστήριξε ο σύντροφός της Χρήστος.

Η Μαργαρίτα από την δική της πλευρά, μεταξύ άλλων τόνισε: “Eίναι καλόκαρδος, βοηθάει πολύ τον κόσμο και είναι πολύ προστατευτικός. Περνάμε καλά“.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ