Τον Νίκο Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» συνάντησε ο Αντώνης Κανάκης σε μια συνέντευξη για την προσωπική αλλά και επαγγελματική του πορεία.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην υπόθεση με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος απομακρύνθηκε άμεσα και από τις δύο εκπομπές του Αντώνη Κανάκη στον ANT1.

«Σίγουρα αυτή ήταν μία από τις χειρότερες στιγμές. Δεν ήταν τόσο τηλεοπτική όμως. Για μένα δεν ήταν τόσο το τηλεοπτικό κομμάτι, ήταν το ανθρώπινο. Μας πλήγωσε σε ανθρώπινο επίπεδο τόσο πολύ αλλά έχει τελειώσει αυτό το πράγμα και ειλικρινά είναι κάτι το οποίο το έχουμε αφήσει πίσω», ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης.

Όσον αφορά την κριτική που δέχθηκε από την κυβέρνηση, ο ίδιος δηλώνει: «Θεωρώ και ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανείς, το είχα πει και τότε στις εκπομπές, είναι ακραία ανόητο να παραλληλίζεις και να συγκρίνεις τα αντανακλαστικά, την πολιτική ευθιξία, την ευαισθησία και τους κανόνες που διέπουν την πολιτική ζωή του τόπου με τους κανόνες που διέπουν μια σατιρική εκπομπή.

Είναι λαϊκισμός απόλυτος. Βέβαια οφείλω και πρέπει να πω, μιας και ανοίξαμε αυτό το θέμα, ότι μου έκανε τρομακτική εντύπωση ίσως για πρώτη φορά από την κυβέρνηση πόσο συγκροτημένα και συντονισμένα έγινε αυτή η επίθεση σε μια σατιρική εκπομπή. Ήταν πραγματικά εντυπωσιακό» συμπλήρωσε ο Αντώνης Κανάκης καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω».

Δείτε τις δηλώσεις του Αντώνη Κανάκη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ