«Πάντα έλεγα στο κανάλι “βάλτε με όπου θέλετε, δεν έχω πρόβλημα”. Άλλοι ξέρουν να προφυλάσσονται», δήλωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου «καρφώνοντας» ουσιαστικά τον πρώην κολλητό του…

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1, ετοιμάζεται ήδη για την ταξιδιωτική εκπομπή που θα βγει στον αέρα την επόμενη σεζόν. Η κάμερα του «Breakfast@STAR» συνάντησε τον παρουσιαστή, ο οποίος δεν αρνήθηκε να μιλήσει τόσο για το νέο τηλεοπτικό του βήμα όσο και να πετάξει κάποια «καρφιά» για όσους φοβούνται τον ανταγωνισμό και «φροντίζουν πάντα να προφυλάσσονται», όπως είπε.

Γρηγόρης Αρναούτογλου
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ετοιμάζει τη νέα του ταξιδιωτική εκπομπή στον ΑΝΤ1.

Κατ’ αρχάς, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε σχετικά με το τι θα δούμε σε αυτόν το νέο κύκλο ταξιδιωτικών εκπομπών που ετοιμάζει, αυτή τη φορά στον ΑΝΤ1: «Ξεκινάμε σύντομα γυρίσματα… Είναι πολύ προσωπικό, δεν το θεωρώ εκπομπή αλλά μία στιγμή του παρελθόντος. Πάμε να δούμε την Ελλάδα 20 χρόνια μετά, να δούμε τι έχει γίνει. Δεν ξέρω τι θα βρω μπροστά μου».

Γρηγόρης Αρναούτογλου
Ο Γρηγόρης την εποχή του «Όμορφου κόσμου», της ταξιδιωτικής εκπομπής που παρουσίαζε
στο MEGA.

Παράλληλα, βέβαια, ο παρουσιαστής θα συνεχίσει με το άκρως επιτυχημένο «Τhe 2Night Show», αφού τα ταξίδια του θα καλύψουν μια έκταση 8-12 επεισοδίων. «Μακάρι να γίνουν κι άλλες βραδινές εκπομπές. Υπάρχει χώρος για όλους, καθένας έχει την αξία του. Είναι λίγο πιο δύσκολη ζώνη σε σχέση με τις άλλες», είπε αναφερόμενος στο late night slot, στο οποίο συνηθίσαμε να τον βλέπουμε τα τελευταία χρόνια.

Όσον αφορά τον ανταγωνισμό και το πώς τον αντιμετωπίζει, ο Γρηγόρης φρόντισε να πετάξει μερικά «καρφιά» στον πρώην φίλο του, Αντώνη Κανάκη, και το «Ράδιο αρβύλα».

«Την περίοδο που το “Survivor” ήταν στα φόρτε του, «εξαφανίστηκαν» πολλοί. Δεν θέλησαν να είναι απέναντί του και πήραν την απόφαση να εξαφανιστούν με γοργά βήματα. Εγώ δεν είχα τέτοια θέματα. Έλεγα στο κανάλι: “βάλτε με όπου θέλετε, δεν έχω πρόβλημα”», είπε ο Γρηγόρης, «φωτογραφίζοντας» ουσιαστικά την απόφαση των Αρβύλα να μετακομίσουν στη ζώνη των 8.

Και συνέχισε: «Κάποιοι ξέρουν να προφυλάσσονται ή το έχουν πάντα στο μυαλό τους. Μπορεί να είναι σωστό αυτό που κάνουν. Εγώ δεν λειτουργώ έτσι, δεν με ενδιαφέρει. Κι αν δεν πάει κάτι καλά, δεν πειράζει. Θα κάνω κάτι άλλο», είπε.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ