Τα Χριστούγεννα έρχονται και πλέον η Κύπρος βρίσκεται σε “Jingle Bells” ρυθμούς.

Σε συνέχεια της επιτυχούς διοργάνωσης των Χριστουγεννιάτικων Χωριών (Christmas Villages) κατά την περσινή περίοδο, το Υφυπουργείο Τουρισμού προέβη σε επανάληψη της πρωτοβουλίας, με επτά Χριστουγεννιάτικα Χωριά σε όλη την Κύπρο, τα οποία άνοιξαν τις πύλες τους.

Συγκεκριμένα, οι κοινότητες Δερύνειας, Πόλης Χρυσοχούς, Φικάρδου, Αγρού, Κυπερούντας, Καλοπαναγιώτη και Καλαβασού είναι έτοιμες σύντομα να υποδεχθούν ντόπιους και ξένους επισκέπτες σε μια μοναδική, ρομαντική και γιορτινή ατμόσφαιρα.

Τα Χριστουγεννιάτικα Χωριά έχουν τοπικό χαρακτήρα με παραδόσεις, γεύσεις και δημιουργίες της κάθε περιοχής. Περιλαμβάνουν εορταστικό φαγητό και ποτό, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, τοπικά προϊόντα και χειροτεχνήματα προς πώληση, δωρεάν βιωματικά εργαστήρια οινογαστρονομίας και χειροτεχνίας, διάφορες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, ξεναγήσεις στα χωριά και άλλες εκπλήξεις.

Τα Χριστουγεννιάτικα Χωριά θα λειτουργήσουν μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2023 (11:00 – 16:00 τις καθημερινές και 11:00 – 18:00 τα σαββατοκύριακα).

Και μέχρι να τα επισκεφτείτε με φυσική παρουσία πάρτε μια γεύση μέσα από φωτογραφίες

ΚΑΛΑΒΑΣΟΣ

ΑΓΡΟΣ

ΦΙΚΑΡΔΟΥ

ΔΕΡΥΝΕΙΑ

ΚΥΠΕΡΟΥΝΤΑ

ΚΑΛΟΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΟΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ