Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι ευτυχισμένη θεία καθώς η κόρη της αδερφής της Ελίνας βαφτίστηκε σήμερα. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει αναπτύξει στενή σχέση με την μικρούλα και περνά πολύ χρόνο μαζί της καθώς διαμένει στην ίδια πολυκατοικία με την αδερφή της.

Πάντα φωτισμένη και ευλογημένη Κατερίνα-Μαρία. Η Παναγία να είναι πάντα δίπλα σου.
Σ´ αγαπώ!
“, γράφει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Ντορέττα Παπαδημητρίου και οι διαδικτυακοί της ακόλουθοι σπεύδουν να της ευχηθούν.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου εντυπωσίασε με την εμφάνισή της τους παρευρισκόμενους στην τελετή καθώς επέλεξε μια μάξι αέρινη δημιουργία σε ανοιχτό κίτρινο χρώμα και άφησε λυτά τα μακριά ξανθά της μαλλιά.

Η ηθοποιός θαυμάζει πολύ την αδερφή της ως μητέρα και τη στηρίζει απόλυτα. «Τη βλέπω τώρα πώς είναι με το μωρό της που είναι τόσο καλή μαμά και δίνει τόση αγάπη σε αυτό το μωρό, είναι τόσο συνειδητοποιημένη, έχει και τη βοήθεια όλης της οικογένειας…Νομίζω ότι και μετά από αρκετά χρόνια που προσπαθούσε η αδελφή μου, δεν ήταν κάτι που έγινε εύκολα», είχε πει χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ