Ένα θαύμα περιμένει η οικογένεια του Νίκου Ξανθόπουλου, ο οποίος νοσηλεύεται για τρίτη εβδομάδα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικής κλινικής στο Αιγάλεω, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα στην Espresso.

Μπορεί ο 88χρονος ηθοποιός να άνοιξε τα μάτια του ανήμερα των Χριστουγέννων, δίνοντας μία αχτίδα ελπίδας στους θαυμαστές τους, ωστόσο οι οικείοι του όσο και οι γιατροί είναι επιφυλακτικοί για το τι θα επακολουθήσει τις επόμενες ημέρες.

Το γεγονός ότι περνούν οι μέρες και παραμένει διασωληνωμένος (με όλο το ιατρικό προσωπικό να είναι πάνω του) αυξάνει τους φόβους για πιθανές ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, με τον οργανισμό του να είναι αδύναμος λόγω της μεγάλης χρονικής διάρκειας στην οποία βρίσκεται στη ΜΕΘ. Η πολυαγαπημένη του σύζυγος, Εριφύλη, τα παιδιά και τα εγγόνια του μαθαίνουν νέα του από τους θεράποντες ιατρούς, οι οποίοι καταβάλλουν κάθε προσπάθεια ώστε ο Νίκος Ξανθόπουλος να επιστρέψει στο σπίτι του. Άλλωστε το κτήμα του στην Παιανία τα πάντα έχουν τη σφραγίδα του.

Η οικογένεια του Νίκου Ξανθόπουλου δέχεται δεκάδες τηλεφωνήματα από φίλους και γνωστούς σε όλη την επικράτεια, που επιθυμούν να μάθουν νέα του. Ωστόσο, είναι λακωνικές οι δηλώσεις που γίνονται καθώς δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στην πορεία της υγείας του.

Πηγή: tlife.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ