Λίγες μέρες μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του από την Kim Kardashian, ο Kanye West «ξανάχτυπά» με νέα αντισημιτικά μηνύματα!

Ο πασίγνωστος ράπερ μίλησε σε εκπομπή του ακροδεξιού αμερικανικού μέσου Infowars και κατάφερε με τα σχόλιά του υπέρ του Χίτλερ και των Ναζί να αναγκάσει τον παρουσιαστή να «συμμαζέψει» ό,τι μπορεί από αυτά που ακούγονταν στον αέρα.

Υπενθυμίζεται ότι τα σχόλιά του ακολουθούν πρόσφατες αντισημιτικές δηλώσεις του, που οδήγησαν στην απώλεια επιχειρηματικών συμφωνιών με την Balenciaga και την Adidas.

Όταν ο παρουσιαστής Jones είπε ότι «δεν του άρεσαν οι Ναζί», καθώς η εκπομπή μεταφέρθηκε σε διαφημιστικό διάλειμμα, ο Κάνιε Γουέστ παρενέβη λέγοντας «Μου αρέσει ο Χίτλερ».

«Πρέπει να σταματήσουμε να δυσφημούμε τους Ναζί όλη την ώρα», είπε ο Κάνιε Γουέστ μετά την επιστροφή από το διάλειμμα, σύμφωνα με το Rolling Stone. «Κάθε άνθρωπος έχει να συνεισφέρει κάτι πολύτιμο, ειδικά ο Χίτλερ», πρόσθεσε.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής, ο Κάνιε Γουέστ ο οποίος εμφανίστηκε με… μάσκα κατέκρινε πολλά από τα θέματα τα οποία παίχτηκαν. «Έχετε ένα κόλλημα με τον Χίτλερ» του είπε ο Jones, ο οποίος φαινόταν αμήχανος από τα αντισημιτικά σχόλια του Κάνιε Γουέστ.

Λίγο αργότερα, ο Jones συνέχισε να αποκρούει τα κολακευτικά σχόλια του Γουέστ για τον Χίτλερ και τους Ναζί, αλλά εκείνος δεν πτοήθηκε. «Δεν μου αρέσει η λέξη “κακό” δίπλα στους Ναζί», είπε. «Λατρεύω τους Εβραίους, αλλά αγαπώ και τους Ναζί. Έκαναν και καλά πράγματα», πρόσθεσε ο Κάνιε για τους Ναζί. «Πρέπει να σταματήσουμε να διώχνουμε τους Ναζί όλη την ώρα».

Τόνισε, δε, λέγοντας στον Jones πως «Τα εβραϊκά μέσα ενημέρωσης μας έκαναν να νιώθουμε ότι οι Ναζί και ο Χίτλερ δεν πρόσφεραν ποτέ τίποτα αξιόλογο στον κόσμο».

Βέβαια, είναι ήδη γνωστές οι αντισημιτικές απόψεις του Kanye West, τις οποίες εκφράζει όπου σταθεί και όπου βρεθεί, όμως ειδικά αυτή η εμφάνισή του στο Infowars δείχνει ότι βρίσκεται ένα βήμα πριν την κατάρρευση, αφού σε αρκετά σημεία προσπαθούσε να πάρει ανάσες την ώρα που εξαπέλυε μίσος. Ίσως να έφταιγε και η υφασμάτινη μάσκα που είχε καλύψει εξ ολοκλήρου το πρόσωπό του…

Δείτε το αντισημιτικό παραλήρημά του:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ