Συνεχίζεται η κόντρα της Κατερίνας Καινούργιου με τη Σοφία Μουτίδου, αφού αμφότερες δεν δείχνουν να κάνουν πίσω και να ”βάζουν νερό στο κρασί τους”.

Στη σημερινή της εκπομπή, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να στείλει ένα νέο μήνυμα σχετικά με την Σοφία Μουτίδου. Με αφορμή τις δηλώσεις του Χρήστου Λούλη για τη Ζέτα Μακρυπούλια, η Κατερίνα Καινούργιου τοποθετήθηκε στον τηλεοπτικό αέρα πετώντας τα «καρφιά» της, καθώς πριν δύο χρόνια η Σοφία Μουτίδου είχε βρεθεί δίπλα της στο πλατό εκφράζοντας μάλιστα την αγάπη της προς την παρουσιάστρια.

«Πολλές φορές βλέπουμε ανθρώπους, τους οποίους φιλοξενούμε σε εκπομπές ένα – δύο χρόνια πριν, να σε αποθεώνουν και να λένε πόσο καλά μου φέρεσαι, πόσο καλή παρουσιάστρια είσαι, πόσο καλό παιδί είσαι. Και ξαφνικά χωρίς λόγο να αρχίζουν να σε θάβουν και να σε κράζουν μέσα από τα social media ή τηλεοπτικές εκπομπές.

Και να αρχίζουν μια ιστορία από το πουθενά. Ή το αντίθετο, να έχουν κάνει κάποιες αρνητικές δηλώσεις και μετά από καιρό να το μετανιώνουν και να τα βρίσκουν», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου η οποία στη συνέχεια μίλησε και για τον Γιώργο Λιάγκα.

Δείτε τι είπε στο 1:06:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ