Μια νέα κόντρα γεννήθηκε στην ελληνική showbiz, με πρωταγωνίστριες αυτή τη φορά την Κατερίνα Καινούργιου και τη Σοφία Μουτίδου.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Σοφία Μουτίδου δημοσίευσε σε ένα instastory της μια φωτογραφία στην οποία η παρουσιάστρια ποζάρει στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή. Την ανάρτησή της αυτή η Σοφία Μουτίδου συνόδευσε με τη φράση, “λίγο ακόμα πρέπει“, χωρίς να αναφέρει το λόγο.

Η ανάρτηση αυτή έπεσε στην αντίληψη της Κατερίνας Καινούργιου η οποία έδειξε να ενοχλείται από το σχόλιο και προχώρησε σε μια ανάρτηση μέσα από την οποία διερωτώταν τι ακριβώς ενόχλησε τη Σοφία Μουτίδου. «Τι εννοεί η Σοφία Μουτίδου; Της κάναμε κάτι: Την ενόχλησε κάτι στην φώτο; Γυναικεία αλληλεγγύη σου λέει μετά. Αλήθεια δεν καταλαβαίνω. Καλό βράδυ» έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια, η Σοφία Μουτίδου θέλησε να απαντήσει σε όσα είπε η παρουσιάστρια και είπε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Έναν τίτλο έβαλα και ο κόσμος έγραψε από κάτω. Ανοιχτό θέμα. Σε επόμενο στόρι, γεμάτο αλληλεγγύη γράφει κάποιος, “Η Μουτίδου πριν λίγο ανέβασε αυτό στον λογαριασμό της. Δεν καταλαβαίνω κάτι. Γιατί αυτή μπορεί να ξεβρακώνεται, να χώνει άντρες στα βυζι@ της στην παράστασή της ενώ κάποιες γυναίκες που και αυτές κάνουν ότι γουστάρουν (εδώ αισθητικές επεμβάσεις) τις κατακρίνει;”Κάποιος άντρας το έγραψε αυτό και η Κατκεν το έχει κάνει αναπαραγωγή. Κατκεν που είναι η αλληλεγγύη σου που μιλάνε έτσι για μένα; Είπα εγώ κάτι για σένα; Σε έβρισα; Αναπαρήγαγα κάτι που λέει κάτι για τα βυζιά σου; Είπα κάτι; Που είναι η γυναικεία σου αλληλεγγύη κάθε μέρα το μεσημέρι που θάβεις ένα κάρο κόσμο; Χιλιάδες πρότυπα πάχους; Που είναι που όποιον θέλεις πιάνεις στο στόμα σου;…»

Δείτε όλα όσα είπε η Σοφία Μουτίδου στο πιο κάτω βίντεο:

Ωστόσο, η Κατερίνα Καινούργιου επανήλθε και έκανε μια όλο νόημα ανάρτηση στο Instagram, χθες αργά το απόγευμα της Κυριακής (23/10). «Συνάντησα πολλά σκουπίδια στη ζωή μου, δεν βρισκόντουσαν μέσα σε κάδους αλλά σε ψυχές», ήταν το μήνυμα της παρουσιάστριας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ