Οι Bennifer φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα στο γάμο τους, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου.

Παρόλο που το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου πριν από τρεις μήνες, μετά την αναζωπύρωση της σχέσης των περασμένων ετών ο συνεχής και αυστηρός έλεγχος της τραγουδίστριας προς τον ηθοποιό φαίνεται ότι τον έχει κουράσει.

Πηγές κοντά στο ζευγάρι ανέφεραν στη «Marca» ότι η JLo έχει τον Άφλεκ υπό πολύ αυστηρό έλεγχο και ότι εκείνος είναι ουσιαστικά «σαν μαριονέτα για εκείνη». Αυτό αρχίζει να επηρεάζει την ψυχική ευεξία του ηθοποιού και γι’ αυτό θέλει ήδη να φύγει από τη σχέση, γράφει το δημοσίευμα.

Οικογένεια και φίλοι από το περιβάλλον του ηθοποιού είπαν στο περιοδικό ”Heat World” ότι ανησυχούν για την ευημερία του, καθώς αισθάνονται ότι μετά τους πρώτους μήνες του γάμου του με την Τζένιφερ Λόπεζ, «δεν είναι 100% ευτυχισμένος».

«Όλοι, συμπεριλαμβανομένου του Μπεν, ήξεραν τι συνεπαγόταν ο γάμος της Τζένιφερ, αλλά είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι είναι 100% χαρούμενος όταν φαίνεται τόσο άβολος και χαμένος. Έγινε η μαριονέτα της JLo, όπως όλοι οι άλλοι πριν από αυτόν», λένε.

Οι δηλώσεις ήρθαν ως απάντηση στις τελευταίες εικόνες των παπαράτσι, που έδειχναν τον ηθοποιό να φαίνεται πολύ πεσμένος, καθώς περπατούσε στο Λος Άντζελες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ