Διεθνή δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Ben Affleck, άφησε μόνη της Jennifer Lopez και έφυγε προσωρινά από το σπίτι τους.

Αν και φαινόταν ότι αυτός ο παραμυθένιος γάμος θα είχε αίσιο τέλος, ίσως τελικά να μην έχει…

Σχεδόν ένα μήνα μετά τον γάμο τους στη Τζόρτζια, οι φήμες που θέλουν τους δύο σταρ να τραβούν χωριστούς δρόμους, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.Η τραγουδίστρια ήθελε να ικανοποιεί τον σύζυγό της, όπως γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ, με κάθε τρόπο, κρατώντας τον απασχολημένο με διάφορα χόμπι στο σπίτι.

Δύο γάμοι, πολλά ταξίδια και αρκετές κοινές φωτογραφίες προμήνυαν έναν κινηματογραφικό έρωτα. Ωστόσο, όπως λένε πολλοί ότι ο «έρωτας σκοτώνει την αγάπη», φαίνεται ότι ισχύει και στην περίπτωση του συγκεκριμένου ζευγαριού.

Η Jennifer Lopez φαίνεται ότι δεν αντέχει την ακαταστασία αλλά και το κάπνισμα του Ben Affleck

Η Jennifer Lopez δεν ήθελε να χωρίσει και έκανε τα πάντα για να τα καταφέρει, αλλά δεν άντεξε. Ο καπνός και η ακαταστασία είναι οι βασικοί λόγοι, καθώς ο Ben Affleck μπορούσε να καπνίζει όλη μέρα, το ένα τσιγάρο μετά το άλλο, και η διάσημη τραγουδίστρια κυριολεκτικά απεχθάνεται το κάπνισμα. Επιπλέον, αφήνει τα πράγματά του παντού, χωρίς να μαζεύει ούτε ένα πιάτο.

Μπροστά σε αυτή την κατάσταση, οι δυο τους είχαν κάποιους καβγάδες και διαφωνίες, με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να φύγει προσωρινά από το σπίτι.

Με τα πνεύματα να έχουν ηρεμήσει, η τραγουδίστρια είναι διατεθειμένη να συγχωρήσει τον σύζυγό της αν αλλάξει τις «κακές συνήθειες». Από την πλευρά του, ο Ben Affleck είναι πρόθυμος να αλλάξει εντελώς τη συμπεριφορά του και να επιστρέψει να ζήσει με τη γυναίκα και τα παιδιά του.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ