Στο επίκεντρο της δημοσιότητας έχει βρεθεί τις τελευταίες ημέρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, κυρίως μετά την συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και η ατάκα της πως ντρέπεται για κάποια πρόσωπα που συνάντησε εκεί μετά τα όσα τους είχε κάνει στο παρελθόν. Η συγκεκριμένη ατάκα έκανε πολλά πρόσωπα της ελληνικής showbiz να ξεσπάσουν εναντίον της, όπως ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής είχε αρχικά αναφέρει για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου «Εξαιτίας ενός ανθρώπου κακομαθημένου, άνθρωποι έχουν χάσει τη δουλειά τους, δεν είναι “ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτο”. Είναι ένας τοξικός άνθρωπος που ανέβηκε κάποια σκαλοπάτια και έφαγε κεφάλια. Αυτό για μένα είναι γραφή.», είπε κατά την διάρκεια της εκπομπής ”Super Κατερίνα” την Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου.

Ωστόσο, δεν έμεινε εκεί και τοποθετήθηκε εκ νέου την Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου μετά και την κόντρα που προκλήθηκε με την Φωτεινή Πετρογιάννη. Ο Μικρούτσικος δήλωσε μεταξύ άλλων πως υπήρξαν ισχυροί άνθρωποι που έγλειφαν την παρουσιάστρια για να έχουν την εύνοια παραπάνω. 

Μιλώντας αυτή τη φορά στην κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” σήμερα, Σάββατο 12 Νοεμβρίου ο Ανδρέας Μικρούτσικος «κατακεραύνωσε» για ακόμη μια φορά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ξέσπασε «Αυτό που είχα δει και αυτό που ήξερα είναι ότι είναι ένα τηλεοπτικό πρόσωπο μηδενικής τηλεοπτικής αξίας. Αυτό το έβλεπα, το βλέπω και θα το υπογράφω… Τα 2-3 χρόνια με την τελευταία μου ενασχόληση με την τηλεόραση, έμαθα από τεχνικούς, από συναδέλφους, από παλιούς παρουσιαστές ότι όλοι εκείνη την περίοδο έζησαν μια περίοδο τρομοκρατίας…Έκοβε όποιο τηλεοπτικό κεφάλι δεν τη βόλευε… Έκοψε πολλά κεφάλια γιατί ο οποιοσδήποτε και λίγο ταλέντο να είχε φαινόταν ανταγωνιστικός μπροστά της

Το δικαίωμα στην εργασία είναι ιερό. Ποιος δίνει δικαίωμα στο κάθε τέτοιο πλάσμα – μην πω κάτι χειρότερο – στο κάθε τέρας εξουσίας να ρίχνει τον άλλο στην ανεργία, τη δυστυχία, την ανέχεια, την φτώχεια… Είναι έγκλημα αυτό… Είναι ανεπίτρεπτο…. Ένα συγγνώμη δεν έχει καμία αξία. Απεναντίας, είναι επικίνδυνες αυτές οι συγγνώμες. Συγγνώμη σημαίνει αλλαγή στάσης ζωής. Αυτή τη συγγνώμη την έχω γραμμένη στα παλιά μου τα παπούτσια», κατέληξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ενώ άφησε τα υπονοούμενά του και για πολλούς παρουσιαστές και πανελίστες που επιχειρούν να «στρογγυλέψουν» το θέμα, βάζοντας ως προκάλυμμα την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ