Ο Johnny Depp φαίνεται ότι θέλει να μπει σε νέες δικαστικές περιπέτειες με την Amber Heard. Μετά την απόφαση του δικαστηρίου, που υπέρ του ηθοποιού επιδικάστηκε αποζημίωση 15 εκατατομμύριων δολαρίων, η Χερντ κέρδισε μία από τις αντεγκλήσεις της εναντίον του Ντεπ, για σχόλια του δικηγόρου του στην Daily Mail και υπέρ της επιδικάστηκε αποζημίωση 2 εκατατομμυρίων δολαρίων.

Με την προσφυγή που κατέθεσε την Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου στο Εφετείο της Βιρτζίνια, ο Χολιγουντιανός ηθοποιός, ζητά την πλήρη δικαίωσή του. Όπως σημειώνεται σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας ”Marca”, ο Ντεπ θεωρεί ότι η απόφαση του δικαστηρίου να αποζημιώσει την Χερντ, δίνοντάς της 2 εκατομμύρια ευρώ είναι λάθος.

Αυτό φαίνεται να είναι το τελευταίο βήμα στην πολύκροτη δικαστική διαμάχη μεταξύ του άλλοτε ερωτευμένου ζευγαριού και ίσως να τους ξαναδούμε σε κάποια αίθουσα δικαστηρίου.

Η υπόθεση αφορά τη μήνυση που κατέθεσε ο ηθοποιός εις βάρος της πρώην συζύγου του, για το άρθρο που είχε γράψει εκείνη το 2018 στην Washington Post και παρίστανε το θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Αν και δεν δημοσιοποίησε το όνομά του, οι περιγραφές της τον «φωτογράφιζαν», καταστρέφοντας έτσι την καριέρα και συνεπώς, τη ζωή του.

Η επιτροπή των ενόρκων δεν θεώρησε επαρκή τα αποδεικτικά στοιχεία που προσκόμισε η ηθοποιός στο δικαστήριο για να τους πείσει για τη βίαιη συμπεριφορά του Depp, αλλά ούτε και… επηρεάστηκαν από τις ερμηνείες της στο εδώλιο. Μετά την πολύκροτη δίκη, την οποία ολόκληρος ο κόσμος, παρακολούθησε σε «αναμμένα κάρβουνα» και διήρκησε 8 εβδομάδες, η απόφαση χαρακτήρισε «ψευδείς όλους τους ισχυρισμούς της Amber Heard». Ο σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής» υποστήριξε ότι η Heard δεν παρουσίασε κανένα πραγματικό στοιχείο στη δίκη και πως η ίδια σκηνοθέτησε όλα όσα παρουσίασε στο δικαστήριο.

Η εξέλιξη μέσα στον Οκτώβρη: Η Heard άσκησε έφεση προσπαθώντας να αναδείξει την αλήθεια της
Τον περασμένο μήνα, η πρωταγωνίστρια του «Aquaman» ανακοίνωσε πως θα ασκήσει έφεση κατά του Johnny Depp και κατά της δικαστικής ετυμηγορίας που την έκρινε ένοχη για δυσφήμιση του πρώην συζύγου της, προκαλώντας της μάλιστα και πληθώρα οικονομικών δυσκολιών.

Η Amber Heard προσέλαβε νέα νομική ομάδα με σκοπό να ανοίξει ξανά τις πόρτες των δικαστηρίων. Πιο συγκεκριμένα στις 11 Οκτωβρίου, οι δικηγόροι της Heard κατέθεσαν έφεση αναφέροντας 16 λόγους, συμπεριλαμβανομένου του ισχυρισμού ότι η υπόθεση έπρεπε να είχε απορριφθεί, καθώς το δικαστήριο της Βιρτζίνια δεν ήταν αρμόδιο να την αναλάβει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ