Η Μις Μεξικό κατέκτησε τον τίτλο της… Miss Universe!

Το βράδυ της Κυριακής ο διαγωνισμός ομορφιάς Miss Universe επέστρεψε στην τηλεόραση, μετά την ακύρωση του διαγωνισμού το 2020 για πρώτη φορά λόγω πανδημίας κορωνοϊού.

Η Αντρέα Μέζα, 26 ετών, ξεχώρισε και κατέκτησε τον τίτλο σε μια εκπληκτική τηλεοπτική εκδήλωση, που φιλοξένησε ο Αμερικανός ηθοποιός, Mario Lopez και η τηλεοπτική προσωπικότητα, Olivia Culpo.

Ντυμένη με ένα λαμπερό κόκκινο βραδινό φόρεμα, η Μέζα “μαγνήτισε” με την ομορφιά της, αλλά και την προσωπικότητα της.. τους κριτές, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό. Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η Μεξικανή καλλονή, δεν μπορούσε να το πιστέψει και ξέσπασε σε κλάματα συγκίνησης και χαράς. Έκανε την πρώτη πασαρέλα ως Miss Universe, με δάκρυα στα μάτια και επέστρεψε να συγχαρεί και τις υπόλοιπες φιναλιστ.

Μετά την στέψη της, η ίδια θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις και τα συναισθήματα της και να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα για την ομορφιά.

“Σήμερα, η ομορφιά δεν βρίσκεται μόνο στο πώς βλέπουμε τον εαυτό μας. Η ομορφιά βρίσκεται στο πνεύμα μας, στην ψυχή μας και στις αξίες με τις οποίες χειριζόμαστε τον εαυτό μας. Ποτέ μην επιτρέπετε σε κάποιον να σας πει ότι δεν έχετε καμία αξία”

Όσον αφορά τις αναπληρωματικές, στη δεύτερη θέση, βρέθηκε η Βραζιλία και στην τρίτη, το Περού!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ