Ο Χρήστος Μάστορας και οι Melisses αποφάσισαν να κάνουν μία πράξη αγάπης, μία φιλανθρωπική κίνηση για τα νοσοκομεία της χώρας και τους γιατρούς που δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό απέναντι στην άνιση μάχη με τον κορωνοϊό.

Ο frontman του συγκροτήματος, Χρήστος Μάστορας, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα video στο οποίο καλεί όποιον επαγγελματία θέλει να συμμετάσχει στο νέο τους video clip για το τραγούδι “Μισή Καρδιά”, το οποίο θα γυριστεί σε μία πιο homemade version, λόγω της κατάστασης και τα χρήματα που θα στοίχιζε αν γυριζόταν κανονικά το clip να δοθούν για αυτό τον σκοπό.

Έτσι, με αυτό το σκεπτικό το συγκρότημα όπως δημοσίευσε με την εν λόγω ανάρτηση το ποσό που προσφέρει, που είναι 5,000 ευρώ και θα τα δωρίσει για τις ανάγκες των νοσοκομείων για την προμήθεια ιατροφαρμακευτικού υλικού

“READ PLEASE??
Γεια χαρά σε όλους .
Έστησα κάμερα και φώτα στο σπίτι και είπα να γυρίσω το κλιπ του «Μισή Καρδιά» σε μια homemade version, λόγω της κατάστασης.
Όποιος videographer-cinematographer επαγγελματίας ή μη, έχει όρεξη και θέλει να συμμετάσχει σε αυτό το project , μπορεί να στείλει με YouTube unlisted link ή μέσω dropbox υλικό αμοντάριστο, χωρίς ήχο, που θα «έδενε» με την αισθητική του παραπάνω βίντεο και στο τέλος θα μοντάρω ένα video με τις πιο ταιριαστές συμμετοχές.
Όσων τα footages χρησιμοποιηθούν στο τελικό μοντάζ, θα αναγραφούν τα ονόματά τους στα credits.
Eπίσης αποφασίσαμε , ως ΜΕΛΙSSES, αντί αμοιβής, να προσφέρουμε το ποσόν των 5.000 ευρώ για τις ανάγκες των νοσοκομείων για την προμήθεια ιατροφαρμακευτικού υλικού.
Φαντάζομαι ότι υπάρχουν πολλά δημιουργικά μυαλά εκεί έξω που θέλουν να «ξεσκουριάσουν» λίγο αυτές τις μέρες και να προσφέρουν το χρόνο τους για καλό σκοπό.
Όλες οι συμμετοχές θα πρέπει μαζί με τα links που θα στείλουν να αναγράψουν :
ONOMA-EΠΩΝΥΜΟ-ΤΗΛΕΦΩΝΟ.
Παρακαλώ η δημιουργικότητα να περιοριστεί ΕΝΤΟΣ σπιτιού αλλά αν υπάρχει stock από εξωτερικά πλάνα προ-απαγόρευσης, επίσης θα γίνουν δεκτά.
Περιμένουμε τις ιδέες σας ,στο email: [email protected] , μέχρι την Παρασκευή 27/3 στις 18.00 . *το υλικό να είναι κατά προτίμηση HD ή ακόμα καλύτερα 4Κ #menoumespiti”

Δείτε την ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ