Ο Ντάνκαν Λόρενς, νικητής του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision για το 2019 βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό!

Ο Ολλανδός καλλιτέχνης που χάρη σ’ αυτόν η Eurovision ταξίδεψε στο Ρότερνταμ, είχε προγραμματιστεί να εμφανιστεί ζωντανά κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού του Σαββάτου για να τραγουδήσει κατά την έναρξη, αλλά και για να παραδώσει στο τέλος της βραδιάς το τρόπαιο.

Παρόλα αυτά, τα σχέδια αλλάζουν μιας και έχει βγει θετικός στον κορωνοϊό μετά από τεστ που έκανε σήμερα το πρωί.

Ο Ντάνκαν έχει ήπια συμπτώματα, αλλά λόγω της ελάχιστης περιόδου απομόνωσης 7 ημερών, δεν θα μπορεί να εμφανιστεί ζωντανά στο χώρο του Ahoy στο Ρότερνταμ, αλλά θα εξακολουθήσει να εμφανίζεται στην παράσταση με διαφορετική μορφή.

Την περασμένη Δευτέρα, ο Ντάνκαν υπεβλήθη ξανά σε τεστ αντιγόνων και βρέθηκε αρνητικός, γι’ αυτό και είχε πρόσβαση στο χώρο κατά τον πρώτο ημιτελικό.

“Φυσικά είμαστε απογοητευμένοι, πρώτα απ ‘όλα για τον Ντάνκαν, ο οποίος αξίζει μια ζωντανή παράσταση στη δική μας σκηνή της Eurovision μετά τη νίκη του το 2019 και την παγκόσμια επιτυχία του Arcade. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι για την εναρκτήρια εμφάνιση του στο πρώτο ημιτελικό. Φυσικά ευχόμαστε στον Ντάνκαν μια γρήγορη ανάρρωση”, δήλωσε ο Sietse Bakker, Εκτελεστικός Παραγωγός.

“Ο Ντάνκαν είναι πολύ απογοητευμένος, ανυπομονούσε γι’ αυτό εδώ και δύο χρόνια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι παρόλα αυτά, που θα εμφανιστεί αν και διαφορετικά στον τελικό το ερχόμενο Σάββατο”, δήλωσε η ομάδα του.

Είναι γνωστό , πως ένα αυστηρό πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας COVID-19 εφαρμόζεται στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Όλοι όσοι εργάζονται εντός της περιμέτρου του χώρου πρέπει να έχουν ένα αρνητικό τεστ COVID-19, κάθε 48 ώρες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ