Με κάταγμα αριστερού στήθους και αυχένα διαγνώστηκε ο βουλευτής και Αντιπροεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Ευθύμιος Δίπλαρος, ο οποίος γύρω στη μία και είκοσι το μεσημέρι της Δευτέρας 14 Νοεμβρίου 2022 ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Αθηνών στο Στρόβολο.

Μιλώντας στο AlphaNews.Live o βουλευτής περιέγραψε ότι το τροχαίο ατύχημα συνέβη ενώ κατευθυνόταν από το στούντιο του Sigma προς το στούντιο του ΑΝΤ1, όπου ήταν φιλοξενούμενος σε εκπομπές.

Όχημα που οδηγούσε οικοδόμος-εργάτης με συνεπιβάτη τον γιο του, φαίνεται ότι παρέλειψε να σταματήσει σε σήμα stop, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το όχημα του από την αριστερή πλευρά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, την ώρα του ατυχήματος, από το σημείο διερχόταν πεζός, τον οποίο κατάφερε να αποφύγει κατά την σύγκρουση. 

Και οι τρείς διακομίστηκαν με ασθενοφόρα στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου υποβλήθηκαν σε εξετάσεις και πήραν εξιτήριο.

Ο κύριος Δίπλαρος δεν αποκλείεται να απέχει των καθηκόντων του τις επόμενες ημέρες, ανάλογα με τις συστάσεις των θεράποντων ιατρών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ