Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου φαίνεται ότι μέσα από την ερωτική του σχέση με την… Ιλάειρα, ζει το απόγειο της καριέρας του αλλά και το ενδιαφέρον των media αλλά και των χρηστών των social media.

Όλοι πλέον μιλούν για το… ζεύγος, χωρίς να αναφέρουν πλέον και το όνομά τους, αφού από΄όλα τα ζευγάρια της showbiz, ο Μαυρίκιος και η Ιλάειρα έχουν κερδίσει τα “φώτα”.

Κάποιοι δεν περίμεναν ότι ο Μαυρίκιος θα εκδηλώσει τον έρωτά του με τη νεαρή ηθοποιό τόσο έντονα, άλλοι τρολάρουν το γεγονός και άλλοι απολαμβάνουν τις ρομαντικές στιγμές που προβάλλουν. Τελευταίο κεφάλαιο στο “Μυθιστόρημα” τους… ο έρωτας που έκαναν για πρώτη φορά, ο οποίος έφερε κλάματα.

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε για ακόμη μια φορά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η εκλεκτή της καρδιάς του, Ιλάειρα και ενώ έκαναν περιποίηση των άκρων των ποδιών τους, ο καλλιτέχνης ΄κανε την επική δήλωση.

 

«την πρώτη φορά που έκανα έρωτα με την Ιλάιρα έβαλα τα κλάματα. Ένιωσα μια απίστευτη συγκίνηση, μια απίστευτη ολοκλήρωση που δεν την είχα ξανανιώσει ποτέ στη ζωή μου.

Και συνέχισε..

Από ότι μαθαίνω από τα πεθερικά μου, στον αρραβώνα στον Άγιο Κωνσταντίνο ετοιμάζουν πολλά και διάφορα. Εμένα πάντως μου είπαν να πάω χωρίς κοσμήματα, γιατί ξέρετε ότι φοράω. Ακούω και για κάτι αρνιά που θα ψηθούν σε όλη την πλατεία του χωριού» συμπλήρωσε ο Κύπριος μουσικός και παραγωγός.

Και το twitter άρχισε με χιούμορ τα επικά σχόλια του…

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ