Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του «Happy Day». Η αγαπημένη ηθοποιός δεν θέλησε να δώσει spoiler σχετικά με το εάν θα συγχωρήσει η Βασιλική τον Μαθιό, όταν μάθει ότι είναι ο δολοφόνος του Στεφανή.

«Εχω σκέψεις πάνω σε αυτό, στο τι μπορεί να γίνει και πώς… Δεν μπορώ να πω τις εξελίξεις στο Σασμό. Ακόμα κάποια πράγματα δεν έχουν “κλειδώσει” στο πώς θα εξελιχθούν», είπε η γνωστή ηθοποιός.

Αναφερόμενη στη μεγάλη αναγνωρισιμότητα που έχει αποκτήσει λόγω του «Σασμού» σημείωσε: «Ο κόσμος που με συναντάει στο δρόμο μου μιλάει σα να με γνωρίζει. Δεν μου έχει ξανατύχει να είμαι κάθε μέρα μέσα στο σπίτι κάποιου, μέσω της τηλεόρασης. Με ευχαριστεί που ο κόσμος με πλησιάζει στο δρόμο. Είναι σα να τους δίνω κάτι που τους μαλακώνει».

Ενώ προσθέτει: «Μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή. Χαίρομαι που ο κόσμος με αναγνωρίζει από τον Σασμό. Μακάρι να γίνεται με όλους μου τους ρόλους».

Σχετικά με την οικογένειά της είπε ότι «είμαι δίπλα στα παιδιά μου. Τους αφήνω προσωπικό χώρο να αναπτύξουν τις κλίσεις που θέλουν. Είμαι φίλη με τα παιδιά μου αλλά είμαι και αυστηρή».

Δείτε όλη τη συνέντευξη της πρωταγωνίστριας του Σασμού:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ