Καλεσμένη στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Μαριέλλα Σαββίδου. Η ταλαντούχα Κύπρια ηθοποιός μίλησε για τις διάφορες στιγμές της ζωής της, από την Κύπρο στη Γαλλία αλλά και το πέρασμά της από τις σπουδές Γαλλικής Φιλολογίας στην Υποκριτική.

Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για την προσπάθεια να βρεθεί στο γαλλικό «The Voice», όπου όμως οι τέσσερις καρέκλες δεν γύρισαν και βρέθηκε λίγο καιρό μετά να… πρωταγωνιστεί στο σίριαλ «Εθνική Ελλάδος». Μάλιστα, αποκάλυψε και τον λόγο που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ η σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη στο Mega.

Όσον αφορά το Voice, η Κύπρια ηθοποιός εξομολογήθηκε πως «ήμασταν στο The Voice 38.000 και έφτασα στους τελευταίους 100 περίπου. Ήταν πολύ μεγάλα τα νούμερα στη Γαλία, καταλαβαίνεις, είναι άλλα τελείως τα μεγέθη οπότε όταν κόπηκα από εκεί είχα ξεκινήσει εδώ το σίριαλ. Οι καρέκλες δεν γύρισαν, σε εκείνο το σημείο κόπηκα αλλά για να φτάσω μέχρι εκεί έκανα τέσσερις μήνες οντισιόν».

Μάλιστα, όπως περιγράφει το κόψιμό της στο συγκεκριμένο talent show στάθηκε η αφορμή να πρωταγωνιστήσει σε γνωστή σειρά του Καπουτζίδη. Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι «Όταν όμως δεν γύρισαν οι καρέκλες, ήταν Δεκέμβριος και είχα ήδη ξεκινήσει με το σίριαλ του Καπουτζίδη. Του είχα πει του Γιώργου ότι ήμουν και στο Voice αλλά δεν ήξερα τι θα γίνει και μου είπε πως με ήθελε πολύ σε μια από τις τέσσερις του πρωταγωνίστριες. Τα έφερε έτσι ο Θεός και έγιναν όντως έτσι τα πράγματα.

Ήταν η πρώτη φορά που ο Γιώργος δεν έγραψε κάτι που ήταν κωμωδία, ήταν δραματική σειρά. Η «Εθνική Ελλάδος» κόπηκε εξαιτίας των capital controls, ετοιμαζόμασταν να πάμε στην Βουλγαρία για γυρίσματα και δεν μπορούσαμε. Τελικά μείναμε εδώ και έγιναν τα πράγματα όπως έγιναν.

Αυτό το σήριαλ σημαίνει πολλά πράγματα για μένα. Πρεσβεύει πράγματα που πρεσβεύω και εγώ. Μου έδωσε έναν ρόλο που ήταν μαγικός. Για μένα ήταν η πόρτα που μου άνοιξε στην ελληνική τηλεόραση και θα το οφείλω πάντα στον Γιώργο. Είναι φοβερός» αποκάλυψε η Μαριέλλα Σαββίδου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ