Ο Γρηγόρης Μπάκας του «Πρωινού» ρώτησε την Άννα Βίσση αν θα είναι μία από τους τέσσερις coaches του νέου «Voice» και πήρε… αποστομωτική απάντηση.

Εδώ και καιρό ακούγεται πως ο ΣΚΑΪ προγραμματίζει για την επόμενη σεζόν την επιστροφή του πιο επιτυχημένου talent show στην ελληνική τηλεόραση, του «The Voice». Ένα «The Voice», όμως, που τόσο οι υπεύθυνοι του καναλιού όσο και ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί θέλουν να φέρουν ριζικά ανανεωμένο στις οθόνες μας.

Ο Σάκης Ρουβάς θα διατηρήσει, όπως φαίνεται, την καρέκλα του και στο νέο «The Voice», που θα έρθει του χρόνου στις οθόνες μας.

Και η ανανέωση αυτή λέγεται ότι θα επικεντρωθεί στα πρόσωπα που απαρτίζουν την κριτική επιτροπή, δηλαδή στους τέσσερις coaches του σόου, με τον Σάκη Ρουβά να διατηρεί, όπως φαίνεται, τη θέση του και πολλά ονόματα να ακούγονται για τις υπόλοιπες καρέκλες.

άννα βίσση
Η Άννα Βίσση ξεκαθάρισε πως έχει… άλλες δουλειές και δεν θέλει να ασχοληθεί με το «The Voice».

Ένα από αυτά και διακαής πόθος του παραγωγού είναι αυτό της Άννας Βίσση, της απόλυτης ελληνίδας σταρ, η οποία θα δώσει άλλη αίγλη και θα ανανεώσει πλήρως το τάλεντ σόου. Ο ρεπόρτερ του «Πρωινού» Γρηγόρης Μπάκας τη συνάντησε στο αεροδρόμιο και τη ρώτησε ευθέως αν θα τη δούμε την επόμενη σεζόν σε μία από τις τέσσερις καρέκλες του «Τhe Voice», όμως εκείνη ήταν ξεκάθαρη:

«Όχι, όχι, όχι… Είχα πρόταση αλλά δεν είναι κάτι που θέλω να κάνω. Τελείωσαν αυτά για μένα, έχω άλλες δουλειές τώρα», είπε η σπουδαία ερμηνεύτρια, επιβεβαιώνοντας τα ρεπορτάζ που κυκλοφορούσαν τον τελευταίο καιρό, αλλά απορρίπτοντας την ιδέα της συμμετοχής της.

Κι εξήγησε και το λόγο που προτιμά να απέχει από μια τέτοια θέση, αφού όπως είπε: «Έχει τόσο κόσμο πια, να πάρουν και άλλοι ευκαιρίες να κάνουν κάτι τέτοιο».

Άννα βίσση
H «απόλυτη» Άννα Βίσση μίλησε και για τον Νίκο Καρβέλα. (Photo: instagram/annavissiofficial)

Η Άννα Βίσση, όμως, σχολίασε και τις πρόσφατες συνεντεύξεις που έδωσε ο Νίκος Καρβέλας, καθώς και τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του. «Τον Νίκο τον ξέρω χρόνια. Αυτόν αγάπησα, αυτόν ερωτεύτηκα, αυτόν πιστεύω και θα συνεχίσω να τον πιστεύω και χαίρομαι και πάρα πολύ σαν να τον ξαναγνώρισε ο κόσμος που δεν τον ήξερε».

Τέλος, εκφράστηκε με πολύ θετικά λόγια τόσο για τη συμμετοχή της Ελλάδας όσο και για αυτήν της Κύπρου στη φετινή Eurovision, λέγοντας: «Μ’ αρέσουν και τα δύο τραγούδια πάρα πολύ. Και η Μαρίνα μ’ αρέσει και η Σίλια μ’ αρέσει και τα κομμάτια τους, οπότε είναι θέμα στιγμής, του πώς θα ξεχωρίσουν».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ