Η Μαριάντα Πιερίδη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου το πρωί της Τετάρτης, 3 Απριλίου.

Η τραγουδίστρια, που το περασμένο καλοκαίρι έκανε και την πρώτη της απόπειρα στον χώρο της παρουσίασης, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και έδωσε τη δική της απάντηση στα όσα σχολίασε πρόσφατα για την ίδια η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

«Όταν δίνεις φόρα παρτίδα την προσωπική σου ζωή, μετά είναι πολύ δύσκολο να λες “δεν θέλω να απαντήσω”, ούτε να το πάρεις πίσω. Δεν είναι ωραίο από τη στιγμή που η Μαριάντα Πιερίδη έχει βγει στην τηλεόραση, να ασχολούμαστε μόνο με την προσωπική της ζωή. Δηλαδή την απιστία, τον πρώην της, τα ταξίδια της, τον νυν της. Πρέπει να είναι λίγο πιο ισορροπημένο το επάγγελμα με την προσωπική της ζωή» είχε πει χαρακτηριστικά η Φλορίντα Πετρουτσέλι για τη Μαριάντα Πιερίδη.

Με την παρουσία της στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, η Μαριάντα Πιερίδη θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και έστειλε τη δική της απάντηση:

«Δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου κουνάει το δάχτυλο, όπως δεν το κουνάω και σε κανέναν. Κάποια στιγμή το καλοκαίρι ένιωσα ότι χρειάστηκα να ανοιχτώ, και να μοιραστώ μια δύσκολη κατάσταση που περνούσα. Ένιωσα ότι είχα την ανάγκη να το πω κι ότι χρειαζόμουν να ακούσω και την άποψη κάποιων γυναικών που έχουν περάσει κάτι αντίστοιχο.

Για μένα δεν είναι μόνο η σωματική βία, είναι και η ψυχολογική. Και όταν συμβαίνει κάτι, έστω και λίγο να είναι, είναι ωραίο να το μοιράζεσαι. Εγώ στηρίζω τις γυναίκες αυτές…»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ